Glucometru contour plus one si diabetul este tinut sub control

Glucoza este principalul indicator al metabolismului carbohidratilor din organism. Cea mai mare parte a energiei pe care o cheltuim zilnic provine din oxidarea glucozei. Concentratia de glucoza din sange este determinata de hormoni, inclusiv de insulina produsa de pancreas. Daca insulina nu este suficienta, nivelul de glucoza creste semnificativ – celulele incep sa moara de foame. Sa incercam in acest articol sa analizam ce inseamna acest termen medical ,,diabet,, si modul in care poate fi tinut sub control.

Diabetul zaharat este o boala cronica, netransmisibila, care apare in clipa in care organismul nu mai poate produce insulina sau atunci cand corpul nu poate utiliza corect insulina. Glucometre sunt dispozitivele medicale speciale care sunt concepute pentru a masura glicemia. Aceste dispozitive sunt facute pentru persoanele care sufera de diabet sau sunt predispuse la aceasta boala. Glucometru contour plus are un scop exclusiv de testare si ajuta la determinarea unei cresteri accentuate a nivelului de zahar. In astfel de situatii, pacientul primeste un semnal ca trebuie sa actioneze cumva pentru a-si micsora glicemia din sange.

Nu e intotdeauna usor sa va gestionati diabetul, sa tineti evidenta tuturor rezultatelor glicemiei si sa inţelegeti modul in care activitatile dvs. influenteaza aceste rezultate. Nu ar fi grozav daca ati elimina unele dintre dificultatile gestionarii diabetului, utilizand un sistem care va ajuta sa intelegeti modul in care activitatile cotidiene va influenteaza glicemia?

Glucometrul inteligent contour plus one este alegerea perfecta din mai multe cauze:

  • Este extrem de precis si simplu de folosit;
  • Dupa masurarea glicemiei, un indicator luminos colorat va arata daca valoarea este peste (galben), sub (rosu) sau in intervalul tinta (verde);
  • Este interactiv si usor de inteles;
  • Aplicatia o putem pune la telefon si este simpla si intuitiva;
  • Aplicatia ne ofera o evidenta completa si o imagine de ansamblu a rezultatelor;
  • Glucometrul contour plus one impreuna cu aplicatia contour diabetes ofera o modalitate simpla de a intelege si gestiona mai bine diabetul;
  • Aplicatia este gratuita pentru Android si iOS.

Aceste dispozitive sunt achizitionate cel mai adesea pe baza recomandarilor individuale ale medicilor. In plus, fiecare potential proprietar al unui astfel de echipament doreste ca el sa functioneze cat mai mult. Medicii recomanda utilizarea dispozitivului dimineata, dupa-amiaza și seara. O astfel de utilizare intensa necesita rezistenta si durabilitate considerabile din partea dispozitivului. Din acest motiv alegerea unui glucometru este o sarcina importanta. Sanatatea umana depinde adesea de acest dispozitiv.. Pentru a face ca acest lucru sa functioneze adecvat, va trebui sa tineti cont si de categoria dvs. de varsta. In plus, merita acordata atentie companiei producatoare. Producatorii verificati, care si-au recomandat bine produsele în randul publicului tinta, le produc cu cea mai inalta calitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*