Fotolii pentru relaxare și confort

Dacă ai adesea dureri musculare, fotoliul de masaj va deveni rapid noul tău mobilier preferat. Când te gândești la fotolii masaj, îți vin în minte fotolii uriașe cu multe butoane. 

La shopeo.ro vei fi surprins de designul elegant și fin al fotoliilor de masaj. Aceste scaune sunt fabricate din piele (artificială) și sunt echipate cu o telecomandă confortabilă. Alege un program potrivit și relaxează-te.

Alegerea scaunului de masaj potrivit

Există câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un scaun de masaj. În primul rând, ar trebui să fie confortabil, acordând atenție adâncimii scaunului. 

Când suportul pentru picioare nu este întins, ar trebui să poți așeza ambele picioare pe sol. Spătarul este reglabil, dar ar trebui să te simți confortabil pe scaun în poziție verticală. 

În cele din urmă, aceste scaune diferă prin numărul de caracteristici pe care le au, așa că depinde de tine cât de multe preferi.

Fotolii masaj – Modele diferite

Scaunele de masaj sunt disponibile în diferite modele. Poți alege scaunul concav sau cu cotiere. Pentru un plus de confort, unele scaune sunt, de asemenea, echipate cu un suport pentru picioare, separat sau atașat de scaun. 

Seara te poți relaxa complet în timp ce te uiți la televizor, cu suportul pentru picioare întins, astfel încât picioarele tale să poată fi masate.

Funcționalitate și design

Fotoliile de masaj acționează ca terapeuți și au grijă de forma fizică și mentală, folosind cele mai potrivite metode în funcție de nevoile tale.

Pe lângă faptul că sunt utile, fotoliile se potrivesc într-un mod elegant și modern în interior, într-un design de lux. 

Alege culoarea dorită și profită de tehnologie. Pentru iubitorii de muzică plăcută, unele dintre oferte vin cu difuzoare încorporate. Sistemul lor Bluetooth înlocuiește cablurile obișnuite.

Scaune de masaj de lux pentru casă

Pentru a duce un stil de viață sănătos și a obține succesul dorit, fiecare dintre oameni ar trebuie să-și acorde timp să se relaxeze. 

Odihna completă oferă beneficii atât corpului, cât și minții. Fotoliile de masaj de lux îți oferă posibilitatea de a încerca diferite funcționalități care relaxează corpul și te ajută să depășești stresul zilnic. 

Poți alege modele cu programe de masaj pe spate, pe regiunea cervicală sau lombară, brațe și picioare. Astfel, poți beneficia de relaxare completă din cap până în picioare. 

Reflexoterapia impresionantă, împreună cu masajul picioarelor, reușesc să simuleze perfect senzația de masaj a unui profesionist. 

Airbagurile de pe fotolii urmează cu exactitate curbele corpului și de asemenea se pot adapta.

Fotolii extensibile

Cu fotolii extensibile frumoase și confortabile poți crea cu ușurință zone de relaxare exclusivă în camera de zi și dormitor. 

Fotoliul extensibil îți va îmbogăți interiorul într-un mod minunat și îți poate oferi puțină intimitate, dacă dorești. 

Shopeo.ro oferă o selecție de fotolii extensibile cu funcție de somn, relaxare, fotoliu recliner, fotoliu pat, fotoliu pentru relaxare, precum și diverse modele de fotolii confortabile și moi. 

Aici vei găsi o mare varietate de fotolii clasice și moderne, precum și într-o varietate de modele, culori și materiale. Cumpără fotolii extensibile care se potrivesc cel mai bine cu interioarele tale și răsfaţă-te cu o relaxare binemeritată.

Unii oameni preferă fotolii extensibile tapițate, deoarece radiază mai multă căldură. De asemenea, poți alege un fotoliu din piele  sau piele artificială, deoarece, acest material este minunat la atingere și poate fi curățat cu ușurință.

Combinația dintre diferite materiale va oferi interiorului un aspect unic și eclectic. Tipurile de fotolii extensibile sunt ideale pentru un somn de după-amiază. Există o selecție superbă de fotolii extensibile cu spătar reglabil concepute astfel încât, să te poți întinde și să te relaxezi cu adevărat. 

Pasul inclus completează confortul, deoarece, fotoliul extensibil este un tip de mobilier care te poate ajuta să te relaxezi. Te poți ridica sau așeza ușor, datorită sistemului înclinat. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*