Extensii de par Clip-On sau lipite?

Majoritatea femeilor, la un moment dat din viața lor, visează să aibă părul lung fără cusur. Și femeile care și-au crescut cu atenție părul vor fi de acord că este nevoie de destul timp și efort pentru a-și menține părul în condiții de vârf. Cei mai mulți dintre noi am încercat să ne creștem părul, dar adesea cădem la primul obstacol. Ajunge la acea etapă penibilă în care este mai lung decât normal, dar nu suficient de lung, este greu de stilat și cei mai mulți dintre noi renunțăm și îl tăiem.

Ca orice nou, nu trece mult până când apar variații și același lucru se poate spune despre extensiile de păr. Cu toate acestea, purtarea perucilor nu este un lucru nou, deoarece se întoarce mult. Încă din vremurile egiptene, atât bărbații, cât și femeile purtau peruci sau bucăți de păr. La sfârșitul anilor 1800, părurile umane au fost folosite pentru prima dată, dar nu de curând au fost disponibile extensii de păr uman.

Există multe tipuri diferite de extensii de păr, unele sunt mai permanente decât altele. Dacă opțiunea dvs. după o opțiune non sau semi-permanentă, ar trebui să vă gândiți la clemă în extensiile de păr. Aceste extensii sunt cu adevărat foarte ușor de aplicat și vin în toate culorile și lungimile diferite. Puteți obține ca acestea să se potrivească complet cu propriul dvs. păr, pentru a vă oferi părul mai lung, lumina slabă, evidențierea sau doar un volum suplimentar. Prinderea extensiilor de păr vine într-una sau mai multe bucăți de diferite lățimi, cu o clemă puternică practic invizibilă. Aceste clipuri fac să le atașezi de părul tău foarte rapid și simplu și sunt practic nedetectabile.

Extensiile de păr clip-on sunt chiar dacă nu mai realiste decât metoda topită, dar bonusul real este că nu te încurci cu părul tău natural, adaugi doar mai multe păruri prin intermediul clipului care poate fi îndepărtat când și oriunde vrei. Și fiecare clip are doar câteva kilograme și durează ani întregi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*