Ești la doar câteva click-uri distanță pentru a te programa la orice salon de beauty cu Stailer

În special din secolul al XX-lea saloanele de beauty au devenit din ce în ce mai populare, alături de frizeriile dedicate exclusiv bărbaților.

La fel ca și în zilele contemporane, aceste locații nu erau dedicate doar pentru servicii de hair and beauty, ci și pentru socializare și relaxare.

Se spune că femeile înstărite preferau să fie aranjate la domiciliu de profesioniști cu experiență și asta pentru că nu își doreau să iasă din casă nearanjate și necoafate.

Chiar dacă la început, aceste servicii de beauty erau accesibile doar pentru cei înstăriți, femeile de rând își doreau și ele să beneficieze de astfel de servicii.

Industria beauty iubită chiar din cele mai vechi timpuri

Istoria saloanelor de beauty datează încă din cele mai vechi timpuri, fiind în zilele noastre una dintre cele mai puternice industrii.

Deși cu mulți ani în urmă aceste locații luxoase erau destinate anumitor persoane, la momentul actual, pentru că industria este într-o continuă dezvoltare, saloanele de beauty pot fi o relaxare în adevăratul sens al cuvântului pentru publicul larg.

Este o nișă în plină dezvoltare, iar de la an la an apar noi tendințe și tehnici care pot fi accesate cu bucurie de fiecare dintre noi.

Industrie mereu în dezvoltare

Stailer spre exemplu, este o platformă online destinată acestei industrii care a apărut de curând pe piață, fiind o platformă care te ajută să te programezi la orice salon de hair and beauty, în mai puțin de 5 minute.

Este o platformă din ce în ce mai accesată de publicul român și asta pentru că oferă foarte multe avantaje, una dintre ele ar fi eficientizarea timpului. Alte informatii gasesti aici despre platforma Stailer.

Și în zilele noastre, saloanele de beauty nu sunt vizitate doar pentru servicii de beauty ci și pentru socializare, relaxare și destresare.

Comparativ cu anii trecuți, stresul cotidian predomină din ce în ce mai mult acum, fapt pentru care femeile asociază saloanele de beauty cu mici ședințe de terapie, fiind ca o oază de relaxare pentru ele.

Gama de servicii este destul de vastă în această industrie. Servicii precum manichiură și pedichiură, tuns, vopsit, make-up, epilare, pensare, tratamente faciale, masaje de relaxare și multe altele. Acestea pot fi găsite inclusiv pe platforma Stailer.

Pentru cei care își doresc servicii de cosmetica la One Beauty Concept spre exemplu, se pot programa online cu Stailer, în doar câteva minute, fără a mai da vreun apel telefonic.

În plus, această platformă este gratuită și poate fi accesată atât de femei cât și de bărbați în egală măsură.

La momentul actual, orice persoană care dorește să meargă la un salon de beauty, să aibă parte de servicii de înaltă calitate, poate accesa Stailer mult mai simplu și mai rapid cu ajutorul tehnologiei.

Intră pe www.stailer.ro să vezi ce simplu e acum să ajungi la orice salon de hair and beauty. Pentru alte informații în legătură cu platforma scrie la [email protected] sau ia parte la live-urile Q&A de pe site.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*