Afla ce poti invata prin intermediul unui curs de auditor extern

curs-auditor-extern
curs-auditor-extern

Cine poate participa la un astfel de curs?

Daca domeniul protectiei datelor cu caracter personal va starneste interesul sau daca doriti sa aveti o mai buna intelegere a domeniului resurselor umane sau a celui financiar, urmarea unui curs de auditor extern este ideala pentru dumneavoastra.

Cursul de auditor extern se adreseaza inclusiv oamenilor ce activeaza in domeniul constructiilor, imobiliarelor, logisticii sau chiar in domeniul medical.

In ce fel va pregateste un curs de auditor extern?

In cadrul unui curs de auditor extern veti invata de la specialistii in protectia datelor cu caracter personal despre normele si standardelele acestui domeniu. Temele abordate includ principiile managementului calitatii, coordonarea programului de audit extern, ce presupune a gandi bazat pe riscuri si alte concepte importante. Veti fi examinati prin primirea unor task-uri individuale, pentru aprofundarea detaliata a acestor concepte. Prin aceasta abordare vi se ofera sansa de mbinare a cunostintelor teoretice cu cele practice sub forma auditului, astfel deschizandu-va noi posibilitati profesionale.

De asemenea, un element important ce tine de continutul unui cursul de auditor extern este metoda de desfasurare a activitatii auditului, dar si pregatirea reuniunii finalr si inregistrarea diferitelor aspecte aflate in neconformitate.

Notiunile ce va vor fi prezentate de catre traineri se bazeaza pe standardele ISO 19011:2011 si ISO 9001:2015, ce va vor servi drept unelte in dezvoltarea dumnevoastra profesionala.

De ce sa urmati un curs de auditor extern?

Cursul de auditor extern are o vasta aplicabilitate in domeniul economico-financiar, reprezentand un pas important in cariera dumneavoastra si o foarte buna modalitate de dezvoltare profesionala. Cu ajutorul sau veti intelege mult mai usor concepte din acest domeniu si veti lucra cu profesionalisti cu o experienta bogata in domeniu. Veti afla ce inseamna coordonarea unui program de audit, pentru acest lucru punandu-se accent pe prelucrearea informatiilor si pe tehnicile de audit.

In cadrul cursului de auditor extern vi se vor prezenta exemple variate de situatie impreuna cu solutiile de rezolvare a acestora, astfel incat invatarea conceptelor se va realiza intr-un mod cat mai eficient si facil.

Bazandu-va pe regulamentul GDPR veti deveni capabil de a manageria un sistem de audit si, de asemenea, veti avea siguranta ca va puteti descurca in eventualele situatii de criza.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*