Ești invitat la prea multe nunți? Iată ce cadouri de efect poți oferi!

ceremony wear RING

Sezonul nunților e chiar aici. Ești invitat la prea multe nunți și totuși… ești în pană de idei! Simți entuziasm, fericire și bineînțeles, nedumerire, te întrebi „ce ar trebui să primească proaspătul cuplu căsătorit?”. Cu atât mai mult dacă vrei să te încadrezi în buget, dar în același timp să oferi un cadou de efect, care să impresioneze, trebuie să vezi ideile pe care ți le-am pregătit:

  1. Nelipsitul buchet de flori

În primul rând, un sfat de care trebuie să ții cont atunci când ești în căutarea unor cadouri pentru cununia civila, este să nu uiți de flori! Este esențial să te prezinți cu un buchet de flori pentru mireasă și poți opta pentru flori de sezon. Astfel, pentru o nuntă ce se petrece vara poți alege un buchet de flori format din hortensii, bujori și trandafiri. În schimb, dacă nunta are loc toamna, poți opta pentru trandafiri portocalii, alături de flori de toamnă.

  1. O sticlă de vin

Ce zici de o sticlă de vin? Îl poți alege chiar de la crama lor favorită și poți întreba comerciantul cât de veche este sticla. Pentru a aduce un plus de notă personală, adaugă un bilețel sticlei, alături de un mesaj prin care transmiți care este scopul acestei sticle. Spre exemplu, poți menționa că acest vin este menit pentru aniversarea de 10 sau 20 de ani de căsătorie. Prin simplul fapt că proiectezi relația lor în viitor aceștia vor fi plăcut surprinși.

  1. Lucruri utile pentru locuință – electrocasnice

Probabil cel mai popular cadou de nuntă din categoria electrocasnicelor este aparatul de cafea. Oare datorită faptului că o modalitate excelentă de a începe dimineața este cu o ceașcă de cafea proaspăt preparată? Un aparat de cafea este un cadou incredibil pentru o nuntă. O altă idee ar fi  un aparat de făcut înghețată! Astfel le oferi ceva distractiv, diferit, la care nu s-ar fi așteptat. Cadourile convenționale sunt în domeniul trecutului, ofera-le ceva ce le poate aduce entuziasm, să-i provoace să încerce ceva nou!

  1. Gadgeturi

Când te gândești la cadouri de nuntă, primul lucru care îți trece prin cap sunt electrocasnicele! Ei bine, gadgeturile pot fi o idee la fel de bună, mai ales dacă fericitul cuplu iubește tehnologia. La urma urmei, tehnologia ne asigură o viață confortabilă, așa că de ce să nu alegi ceva ce le poate îmbunătăți stilul de viață? În funcție de hobby-urile și interesele celor doi, poți opta pentru un cadou mai personal, însă nici cu cele universale nu poți da greș: difuzor de aromaterapie, purificator de aer, umidificator, sau chiar un soundbar.

  1. Decorațiuni pentru interior

Fiecare casă necesită energie pozitivă, așa că ce modalitate mai bună decât să-i oferi unui cuplu proaspăt căsătorit decorațiuni în stil Feng Shui? Poți opta pentru bambus, care este purtător de noroc, iar dacă dorești un obiect specific, clasicul tabloul cu Buddha este o opțiune bună! În plus, le poți oferi o carte despre principiile feng shui!

Dacă dorești să le oferi ceva ce își doresc cu adevărat, poți întreba o persoană apropiată cuplului ce și-ar dori cei doi. S-ar putea ca domnișoarele de onoare, cavalerii de onoare sau chiar membrii familiei să știe exact ce își doresc. Sunt șanse ca ei să cunoască gusturile, dorințele și nevoile cuplului și să vă poată îndruma în direcția corectă. Sperăm că vor aprecia cu adevărat cadoul tău! 

Sursa foto: Freepik.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*