Duminica de spa la tine acasă: Iată 3 lucruri de care ai nevoie pentru a te relaxa într-o zi de weekend

masti naturale

După o săptămână de muncă, tot ce ți-ai mai putea dori în weekend este să te relaxezi. Poate că nu îți place să mergi la salon sau în diverse locuri și preferi să petreci timpul la tine acasă. Totuși, chiar și așa sunt câteva lucruri care te vor ajuta să îți realizezi acasă condițiile unui spa, poate chiar mai relaxant decât ți-ai putea imagina. Dacă vrei să știi care sunt acestea, citește în continuare acest articol.

Iată 3 lucruri esențiale pentru o zi de spa la tine acasă:

O mască facială

Ce părere ai dacă duminica aceasta nu faci altceva decât să stai și să te relaxezi? Alege serialul preferat sau un film care crezi că va fi pe gustul tău, taie-ți câteva fructe pe o farfurie, pune-ți o mască revigorantă pe față și așează-te pe canapea. Dacă nu vrei să te uiți la televizor, în timpul pe care îl aștepți ca masca să își facă efectul poți citi câteva pagini dintr-o carte sau poți răsfoi o revistă. Dacă nu ai ales o mască pentru ten din comerț, poți să îți prepari tu una chiar la tine acasă. Sunt o mulțime de măști naturale pe care le poți încerca. Vezi ce produse ai la îndemână prin bucătărie, caută pe internet o rețetă și gata! Ai tot ce ți-ai putea dori pentru un mini spa chiar în locuința ta.

Uleiuri esențiale

Dacă vrei să te simți ca la spa chiar la tine acasă, atunci pe lângă masca facială, poți să îți pregătești un recipient cu apă caldă, uleiuri esențiale și câteva petale de trandafiri în care să îți relaxezi picioarele. Ramai cu ele așa în jur de 10-15 minute, după care le poți masa dacă ai la îndemână un ulei de masaj pentru relaxare și vei vedea că te vei simți mult mai bine. Poți face din aceste activități un ritual de frumusețe pentru tine, iar fiecare duminică să o dedici stării tale fizice și emoționale.

O baie fierbinte

Seara poți face o baie fierbinte, cu spumă și miresme dulci care să îți inunde simțurile. Poți începe prin a pune în cadă câteva săruri de baie. Dacă vrei să îți exfoliezi pielea și să te bucuri de cele mai bune produse, poți opta pentru exfoliante de duș de pe sabon.ro care cu siguranță nu te vor dezamagi. Aprinde câteva lumânări în încăpere, dă drumul la muzică de relaxare în surdină și bucură-te de moment. Poți chiar să îți pui un pahar de vin pe care să îl savurezi în timp ce îți eliberezi mintea de grijile săptămânii.

Duminica poate fi ziua ta de spa de care să te bucuri din plin. Nu îți face planuri și acordă puțin timp momentelor intime cu tine. Relaxează-te, eliberează-te de griji și fă-ți tratamente care să te facă să te simți bine în pielea ta. Poți chiar să îți faci unghiile, să îți aranjezi părul și apoi să citești sau să te uiți la serialul preferat. Seara poți petrece timp alături de cei dragi, jucând un joc de societate sau vizionând un film.

Sursa foto: pexels.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*