Dezvolta-te profesional cu ajutorul cursurilor Eurocor

Institutul Eurocor este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, iar indrumarea acestora se realizeaza cu ajutorul specialistilor. Eurocor iti pune la dispozitie test de cariera, test de inteligenta, test de aptitudini profesionale ce te pot ajuta in cariera ta pe viitor.

Cum te inscrii la curs?

Intra pe www.eurocor.ro si acceseaza pagina Formular de INSCRIERE, iar tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi cursul, ritmul de invatare si datele personale pentru inscriere la curs si primirea pachetelor de curs prin FAN Courier. Pachetele de curs si toate celelalte materiale auxiliare comandate (de exemplu: CD-uri, compendii, mape de curs etc.) iti vor fi expediate prin curier.

Eurocor prezinta o serie larga de cursuri pentru oricine doreste, precum: cursuri de limbi straine, cursuri de design si creatie, cursuri de calculatoare, frumusete si sanatate, cursuri de resurse umane, iar lista continua.

De obicei incepem o cariera si lucram intr-un mediu care sa ne ajute sa ne formam abilitati si sa ne atingem scopurile. In momentul in care lucram intr-un domeniu care sa se potriveasca cu personalitatea noastra tindem sa fim si mai fericiti. La asta te ajuta testul de cariera, pe cand testul de inteligenta iti arata ce IQ ai, iar cel de aptitudini profesionale te ajuta sa-ti descoperi sau redescoperi aptitudinile.

De ce sa alegi sa studiezi cu Eurocor?

  1. Amplasare comoda la tine acasa

Poate locuiesti intr-o zona rurala sau poate in orasul tau nu este disponibil un astfel de curs. Poate se tin astfel de cursuri in localitatea ta, dar din cauza faptului ca lucrezi sau nu esti disponibil la acele ore prestabilite, nu poti participa la ele. Eurocor a gasit metoda ideala de a urma orice curs dorit: online.

2.Flexibilitate

Educatia online ofera acces la invatatura de calitate foarte usor, de oriunde si oricand, iar programul ti-l alcatuiesti singur.

3.Economie

Aceste programe de invatare au o taxa mai mica decat cele traditionale.

4.Eficacitate

Educatia online este eficienta, conform studiilor nationale si internationale in cadrul carora s-a constatat ca volumul de informatie asimilat depinde numai de catre cursant, nicidecum de metoda de studiu. Atunci cand studiezi acasa in ritmul propriu, economisesti timpul de deplasare zilnica la cursuri si poti asimila mai multa informatie, fiind in propriul confort.

5.Finalizare mai rapida

A studia online nu inseamna ca o faci fara o directie, structura sau indrumare. Cu Eurocor ai in permamenta un sprijin important din partea unui profesor specialist, care-ti acorda feedback individual dupa fiecare tema pentru a te corecta si pentru a-ti masura progresul.

Tu esti singurul responsabil pentru cat de mult si cat de bine ai invatat in cadrul cursului. In cazul in care consideri ca poti trece la modulul urmator de curs iti poti accelera evolutia si vei ajunge mai rapid la linia de finish. Cu Eurocor economisesti timp, bani si inveti si lucrurile pe care ti le doresti, obtinand o diploma acreditata in domeniu.

1 comentariu

  1. Vrea sa invat engleza in cel mai scurt timp datorite dvs.m-am inscris la incepatori si am cont de student cu nr. ERC07441 grupa 898m prof.Alexandru Mariana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*