De ce sa cumperi un apartament nou din complexul Maurer Residence Targu Mures?

Maurer Residence Targu Mures

Apartamentul pe care ti-l doresti pentru tine si familia ta trebuie sa iti ofere toate conditiile de care ai nevoie. Locul pe care-l vei numi mai tarziu ”acasa” trebuie sa iti depaseasca asteptarile, mai ales daca facem referire la o locuinta noua dintr-un complex rezidential in care ai investit o buna parte din economii.

Achizitionarea unui apartament nou are foarte multe avantaje, insa inainte sa faci acest lucru trebuie sa faci cateva alegeri importante pentru viitorul tau. Alegerea dezvoltatorului este un pas important pe care trebuie sa-l faci doar in urma unei documentari temeinice.

Daca esti din Targu Mures si iti doresti sa cumperi un apartament nou pentru tine si familia ta, iata de ce complexul Maurer Residence este cel mai potrivit pentru alegerea locuintei tale:

De ce sa cumperi o locuinta din Maurer Residence Targu Mures?

  • Locatia

Complexul rezidential Maurer Residence Targu Mures aduce foarte multe benficii clientilor datorita locatiei in care este amplasat. Acest complex a vrut sa atinga toate punctele de interes ale orasului Targu Mures intr-un timp foarte scurt. Zgomotul orasului este redus aici, iar linistea este cea care conteaza atat in jurul apartamentului dorit, cat si in familie.

Chiar daca locatia complexului este una destul de linistita, avantajul principal al acestui complex este faptul ca este foarte aproape de centrul orasului. In apropierea acestuia veti gasi Sala Polivalenta, spitalul Clinic Judetean Mures la 10 minute distanta, cat si Universitatea Petru Maior si Universitatea de Medicina. De asemenea in apropiere veti gasi sali de fitness, Promenada Mall, cat si supermarketuri.

  • Gama larga de apartamente

Finisate la cheie, aceste apartamente sunt diversificate, de la garsoniere pana la apartamente cu 4 camere sau penthouse.

Iata o scurta prezentare a locuintelor disponibile de achizitionat din complexul rezidential Maurer Residence din Targu Mures:

Garsoniere – O garsoniera este locul potrivit pentru o persoana care locuieste singura. Indiferent daca locuieste o femeie sau un barbat, o garsoniera trebuie sa fie un loc prietenos atat pentru o persoana, cat si pentru prieteni. De obicei, o garsoniera este foarte usor de intretinut datorita suprafetei mici, dar reprezinta, de asemenea, o provocare pentru persoanele carora le place sa depoziteze lucruri.

Apartamente de tip studio – Ca definitie, un apartament de tip studio este o locuinta formata dintr-o singura camera. Aceasta camera este atat un dormitor, cat si o camera de zi. In acelasi timp, acest studio ofera si o bucatarie deschisa, iar baia este separata, bineinteles. Este esential sa valorifici fiecare centimetru din locuinta ca sa te simti bine in locul pe care-l poti numi pentru o perioada ”acasa” sau chiar pentru totdeauna. In acelasi timp, exista posibilitatea de a transforma un studio intr-un apartament cu doua camere, deoarece studiourile din complexul rezidential Maurer Residence Targu Mures sunt compartimentate astfel incat sa poti amenaja o zona de dormit.

Apartamente de doua camere – Cumpararea unui apartament cu doua camere este o alegere perfecta pentru cuplurile tinere sau pentru a-l inchiria tinerilor studenti. Chiriasii unui apartament cu doua camere stau in medie cel putin 5 ani. Ca rezultat, petreceti mai putin timp alocat gestionarii inchirierii. Complexul rezidential Maurer Residence Targu Mures raspunde asteptarilor chiriasilor, cat si cumparatorilor de apartamente. Ideal pentru o familie mica, un apartament cu doua camere finisate la cheie ofera spatiu atat copiilor, cat si parintilor.

Apartamente de trei si patru camere – Faceti o investitie pentru viitor cu un apartament luminos cu trei sau patru camere, compus din hol la intrare, living cu zona de bucatarie sau nu, balcon si baie. Apartamentele se preiau direct finisate, cu boxa inclusa la demisol, locuri de parcare, serviciu de administratie si multe altele.

Aceste apartamente cat si restul se bucura de un mediu placut si de avantajele orasului: transport public, parcare subterana si supraterana, magazine si supermarketuri locale.

Inainte de a semna un eventual contract pentru achizitionarea unui nou apartament, fa-ti timp si viziteaza zona. Vezi exact daca se potriveste nevoilor tale si ce plusuri ofera fata de alte complexuri rezidentiale. Daca aveti copii sau aveti in vedere sa va extindeti familia, luati in considerare cat de aproape sunt cresele, scolile, spatiile verzi cat si facilitatile culturale si sportive. In aceeasi ordine de idei, sfatuiti-va cu partenerul de viata daca este cazul pentru a face alegerea cea mai buna nevoilor voastre.

Maurer Residence Targu Mures este complexul rezidential ideal pentru familiile tinere si dornice de confort si spatii moderne. Daca esti in cautarea unei locuinte care sa te ajute sa te dezvolti in viitor, aici este locul potrivit pentru tine!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*