De ce sa alegi camioane second hand pentru afacerea ta?

Ești pe cale să începi o afacere în domeniul transporturilor sau ai deja una și vrei să te dezvolți? Află de aici tot ce trebuie să știi înainte să achiziționezi camioane rulate?

Piața camioanelor este diversificată, iar achiziția unui camion este o decizie grea și importantă. Ține cont de următoarele criterii specifice camioanelor, iar achiziția ta va fi una de succes.

Merită investiția în camioanele rulate?

Din ce în ce mai mulți antreprenori și șoferi preferă camioane second-hand în detrimentul celor noi. Faptul că aceste camioane sunt mai ieftine decât cele noi este un criteriu foarte important de care toți cumpărătorii țin cont. Performanța, confortul, comportamentul la drum, starea tehnică și rețeaua de service sunt alte aspect importante pe care investitorii le au în vedere. Pentru asta, numele brandului trebuie să inspire încredere și să ofere soluții pentru fiecare problemă care ar putea apărea.

Dacă nu ai bani cash, ai oportunitatea de a-ți cumpăra un camion în leasing

Întotdeauna te poți baza pe serviciile eficiente oferite de Scania. Poți alege una din cele 2 metode (leasing financiar și leasing operațional) de a beneficia de un camion in leasing in funcție de nevoile tale. Prin leasing financiar in acest an ai o dobândă mai mica,  de doar 4,8% fixă, in schimb, restul elementelor tradiționale rămân neschimbate: avand de 10%, valoarea reziduală de 10% si perioada de finanțare cuprinsa intre 1 si 5 ani. In funcție de camion, iți putem oferi o Garanție Internațională până la 5 ani. Scania România împreună cu Scania Credit stau la baza cererilor mari pentru un camion leasing operațional pentru camioanele rulate. Profită de beneficiul pentru camioane rulate cu avans de doar 3 rate si perioada de finanțare cuprinsă intre 12 si 48 de luni. Această ofertă pentru un camion in leasing este valabilă pentru camioanele cu un an de fabricație începând de la 2013, vechimea la finalul perioadei de finanțare fiind de maxim 76 de luni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*