De ce sa alegi BCA pentru realizarea unui nou proiect de constructii?

BCA este, de fapt, prescuratrea de la beton celular autoclavizat, fiind un produs care se foloseste pentru a oferi o buna rezistenta si duritate in constructii. Acesta este considerat a fi un material inovator si care beneficiaza de o serie de caracteristici unice. Datorita proprietatilor de care da dovada, atat specialistii, cat si persoanele fizice o considera o alegere potrivita si sigura. Echipa Marola iti pune la dispozitie cele mai calitative materiale de constructii de pe piata la un pret avantajos pentru acest sezon!

Utilizari frecvente ale BCA-ului

bca

Materialul BCA este realizat din nisip, ciment, ghips, var si apa, fiind considerat a fi folosit exclusiv pentru materia prima  in orice proces din acest domeniu. In procesul de productie, specialistii se asigura ca nu adauga materiale suplimentare care pot fi daunatoare, pot afecta structura sau care pot emana gaze toxice daca sunt expuse la temperaturi ridicate. Produsele pe care le vei gasi in gama de materiale de constructii de la Marola sunt prietenoase cu mediul inconjurator si cu sanatatea omului.

Din punct de vedere al caracteristicilor, BCA-ul ofera proprietati buna de izolare termica, acestea fiind extrem de eficiente si adesea folosite in cele mai dure proiecte. In plus, ofera si o protectie buna impotriva umiditatii, a mucegaiului, dar si a temperaturilor extrem de ridicate sau extrem de joase. Daca vei alege sa foloseste produse din aceasta categorie, vei avea asigurat o durabilitate mai mare, rezistenta la foc si incendii, cutremure sau inundatii. De asemenea, mai este considerat si un material economic, usor de transportat, de manevrat si de montat.

Material ecologic, reciclabil si prietenos cu mediul

Blocurile din BCA sunt alcatuite din mai multe materiale prime, oferind o protectie termica mai mare si mai de folos. Fiind un material ce are in compozitia sa o categorie atat de mare de proprietati, aceasta este considerata a fi un produs care ajuta la reducerea consumului de energie electrica in mod major.

De asemenea, un alt avantaj pe care il ofera este faptul ca ofera si o protectie majora impotriva agentilor externi, a celor corozivi si a altor aspecte care in mod normal afecteaza structura unor materiale. Descopera intreaga gama de produse disponbile la Marola!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*