Curs Manichiura Timisoara – Janet Nails

Stim ca orice doamna si domnisoara isi doreste sa aiba unghii elegante si frumoase zi de zi. De aceea echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu un curs de manichiura in Timisoara pentru ca tu sa poti invata de la profesionisti cum sa realizezi manichiuri elegante si frumoase atat pentru tine dar si pentru clientele tale.

Acest curs este pentru incepatoarele in domeniul manichiurii si iti da sansa sa inveti pas cu pas cum sa realizezi manichiuri simple si complexe de nota 10.

Astfel tu vei avea parte atat de sectiuni teoretice in care vei invata teoria generala si specifica a manichiurii, dar si sesiuni practice in care vei pune in practica, sub indrumarea unui tutore, toate elementele de teorie invatate.

Avand o experienta de aproape 14 ani in domeniul beauty, Janet Nails a imbunatatit programa de curs oferind mai mult accent pe partea practica si iti da sansa sa lucrezi alaturi de traineri calificati si cu experienta.

Cursul in forma actuala are o durata de 12 zile si jumatate ~ 3 saptamani in urma caruia vei obtine o dimploma acreditata de la Ministerul Muncii care sa ateste faptul ca ai urmat un curs calificat si profesional.

Iata cateva din avantajele cursului de manichiura Janet Nails:

  • vei lucra cu produse de calitate ridicata
  • vei putea sa iei acasa kitul de consumabile neutilizat in totalitate la curs
  • vei mai beneficia pe durata cursului de 20% reducere la toate produsele din magazin
  • vei avea sedinte multe de practica si mentorat in care sa ti se raspunda la intrebari si sa fi asistata de un trainer cu experienta
  • si nu in ultimul rand – vei primi la finalul cursului o dimploma de certificare in Romania eliberata de catre Ministerul Muncii

Te asteptam cu drag sa te inscrii la curs si sa incepi o noua cariera.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*