Curs JAVA Timisoara – IT LABS

Cand vrei sa faci o schimbare de cariera si iti doresti un job mai bine platit decizia este grea, mai ales cand vrei sa inveti programare si nu ai avut parte de experienta pana acum cu acest domeniu. De aceea echipa noastra, IT LABS, iti vine in ajutor cu un mic ghid prin care sa stii de ce este bine sa inveti Java ca limbaj de programare si cum poti sa iti dezvolti o cariera in acest sens.

Invatarea si stapanirea unui limbaj de programare poate fi un lucru greu de facut mai ales cand nu ai cochetat pana acum cu acest domeniu. Dar daca vei stapanii macar bazele acestui limbaj de programare numit JAVA cu siguranta iti vei gasi mai usor un job in domeniul IT in care iti poti dezvolta o cariera frumoasa si vei avea un salariu motivant de care nu o sa trebuiasca sa iti faci griji.

Astfel echipa IT LABS a initiat un program de cursuri JAVA in Timisoara prin care tu poti sa inveti in 4 luni de zile de curs cum sa programezi in acest limbaj si vei fi eligibil de a trece un interviu de angajare.

Pentru initializarea acestui curs am ales sa ne deschidem sediul de predare in Timisoara, pe strada Budai Deleanu si am echipat sala astfel incat tu sa ai cele mai bune conditii de invatare. Am ales un trainer cu experienta care sa te ghideze pas cu pas si sa fie langa tine pe toata durata cursului pentru ca tu sa beneficiezi de tot suportul de care ai nevoie.

Astfel acest curs de JAVA se diferentiaza de restul cursurilor de JAVA pentru ca studiul se va face in echipa de 3-4 persoane cu multe sesiuni practice si de mentorat, iar pe langa asta tu vei fi mereu monitorizat pentru a stii nivelul tau de a asimila si intelege informatia.

Cursul nostru este dedicat atat persoanelor care nu au cochetat niciodata cu programarea dar si celor care au experienta cu acest limbaj de programare JAVA.

Ce ne diferentiaza de concurenta noastra este faptul ca ne axam mult pe JAVA 9 cea mai noua versiune de JAVA in care vei invata ce sunt acelea stream-uri, expresii lambda, containere samd.

Te asteptam cu drag la cursul nostru de JAVA din Timisoara pentru a invata cu brio acest minunat limbaj de programare si pentru a face o schimbare/un upgrade in cariera.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*