Cum se stabileste pretul pentru crearea unui site web?

preturi web design

Un website realizat in mod profesionist, este o necesitate in ziua de azi. Acesta este, de cele mai multe ori, primul element de legatura intre client si afacerea ta. Este cunoscut faptul ca, la ora actuala sunt foarte multe firme care ofera servicii web profesionale, astfel incat site-ul tau sa fie unul calitativ si sa isi atinga scopul.

Intrebarile referitoare la preturile solicitate pentru crearea unui site, sunt in mintea tuturor antreprenorilor iar de multe ori acestia devin sceptici in privinta costurilor care pot  fi ridicate, in unele situatii.

Iata care sunt criteriile principale pe baza carora se stabilesc preturi web design:

Scopul site-ului

Pretul unui site web se stabileste dupa mai multe etape de discutie cu firma care ofera servicii web si variaza in functie de detaliile legate de proiect. Ca sa primesti raspunsul despre costul unui site, in primul rand trebuie sa stabilesti scopul site-ului respectiv.

Servicii web design necesare

Indiferent daca este vorba despre un site de prezentare, un magazin online sau de informare, pentru a fi functionabil are nevoie de 3 componente, si anume: domeniu web pentru care se plateste anual sau mai des; hosting web pentru care se plateste anual sau lunar si web design, care se refera la partea de programare, design, meniu, imagini,texte, preturile variind in functie de preferintele solicitate.

Pretul unui site web poate fi influentat  si de functionalitatile pe care le are, numarul de pagini, aplicatii, daca ai nevoie si de copyright, daca optezi si pentru SEO si publicitate.

De ce sa apelezi la o firma de web design pentru realizare site web chiar daca preturile sunt mai ridicate?

Daca detii unele cunostinte minime de programare, poti crea un site web cu un buget mic. Cu un pret minim, vei putea obtine un domeniu, hosting si o tema instalata  Joomla.  Insa, un astfel de site nu iti va aduce beneficii, deoarece nu va avea o structura clara,  optimizare, viteza decenta de incarcare, nu va aduce vizitatori decat ocazional, nu se indexeaza, etc.

Crearea unui site cu o agentie de web design sau firma, care este corecta si ofera servicii profesionale, de calitate, iti va da siguranta ca vei primi intotdeauna ceva profesionist, te va invata cum sa folosesti acel site web, vei avea rezultatele dorite, vei avea accesul la servicii de administrare a site-ului web, vei avea o structura clara, bine definita, butoane de actiune  si vei avea mereu suport.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*