Cum să arate buchetul perfect pentru nunta ta

buchete mireasa deosebite

Buchetul de mireasă este una dintre cele mai importante părți ale look-ului tău din ziua nunții, așa că este important să alegi un buchet care să îți reflecte stilul și personalitatea. Îl poți folosi pentru a-ți lăsa personalitatea să strălucească sau poți păstra lucrurile simple și elegante cu un aspect clasic. Indiferent ce fel de mireasă ești, cel mai bun mod de a te asigura că buchetul tău este tot ceea ce îți dorești să fie este urmând aceste sfaturi:

1. Începeți cu o bază de flori proaspete de la un florar stabilit. Profesioniștii de acolo vor ști ce tipuri de flori vor rezista cel mai mult și te vor ajuta să le alegi pe cele potrivite pentru nevoile tale.

2. Adăugați puțină verdeață și flori de umplutură, dar încercați să nu exagerați, cu cât este mai multă varietate în buchetul dvs., cu atât este mai probabil ca ceva să nu supraviețuiască până în ziua nunții!

3. Dacă vă doriți ceva special, cum ar fi panglica sau dantela împletite în buchetul Dvs, asigurați-vă că aceste materiale sunt bine prinse, astfel încât să nu cadă în timpul transportului sau înainte de începerea ceremoniei!

Ziua nunții este una dintre cele mai importante zile din viața ta și, odată cu ea, vin și multe pregătiri. Vei petrece mult timp și vei depune mult efort pentru rochia și machiajul tău, dar nu uita de buchetul de mireasă!

Buchetul este unul dintre lucrurile care va arăta încă bine după ce toate pozele vor fi făcute. De aceea, trebuie să ai grijă în alegerea compoziției. Iată câteva sfaturi pentru a te asigura că al tău arată perfect:

1. Asigurați-vă că aveți o mare varietate de flori în buchetul Dvs, inclusiv lalele și crini calla (ambele sunt alegeri clasice), precum și flori de la alte tipuri de plante, cum ar fi proteele sau hortensiile (acestea adaugă culoare).

2. Folosiți culori diferite pentru diferite părți ale buchetului tău, astfel încât să nu arate prea monocromatic sau plictisitor.

3. Folosiți flori care sunt în sezon. Acest lucru vă va asigura că acestea arată cel mai bine și vă va economisi bani pentru a fi nevoită să le înlocuiți mai târziu, pe parcurs.

4. Dacă optați pentru un aspect organic, încearcați să folosiți flori sălbatice – va da buchetului un aer mai rustic! Și nu uitați să includeți și puțină verdeață!

5. Nu vă temeți de culorile îndrăznețe! Acestea pot avea un impact real dacă sunt folosite corect (evitați doar să le asociați cu pasteluri).

Luați în considerare buchete mireasa deosebite din flori naturale în culorile rochiei și ale rochiilor domnișoarelor de onoare. Dacă purtați o rochie albă, alegeți flori albe sau în culori pastelate, cum ar fi hortensia sau lalelele. Dacă purtați o rochie colorată, încearcați trandafiri burgundy sau liliac violet intens în loc de gerbera portocalii sau bujori coral – aceste culori ar putea intra în conflict cu bogăția profundă a rochiei Dvs.!

Dar ce nu trebuie să lipsească buchetului de mireasă?

În primul rând, nu uita să incluzi cel puțin o floare care are o semnificație specială pentru tine sau pentru partenerul tău. De exemplu, dacă v-ați cunoscut pe o plajă însorită din Hawaii, ar fi frumos să includeți câteva orhidee în buchet – o amintire a acelui loc special în care v-ați cunoscut și v-ați îndrăgostit.

Frunzișul: Frunzișul este o altă parte importantă a unui buchet de mireasă, deoarece ajută la conferirea structurii și formei aranjamentului. Acesta poate fi orice, de la baby’s breath la frunze de iederă – orice se potrivește stilului tău! De asemenea, vei dori să te asiguri că se potrivește cu schema de culori a nunții tale și că nu este prea puternic, pentru a nu distrage atenția de la rochia sau machiajul tău.

Următorul lucru pe care să-l considerăm este ca buchetul de mireasă să nu arate doar bine, ci și să miroasă bine – așa că asigură-te că alegi flori parfumate, precum crinii sau iasomia, în locul celor mai comune, precum garoafele. Și nu uitați de acele mici plusuri, cum ar fi panglica sau sclipiciul! Miresele le adoră!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*