Cum sa alegi gelurile uv si lampile de unghii

Gelul dur își ia numele pentru că, odată întărit, este destul de greu pentru a fi transformat într-o extensie a unghiilor. Extensiile de unghii sunt unghiile artificiale create folosind un produs de unghii pentru a extinde unghia peste marginea unghiei naturale.

Gelul moale se referă la produsele de gel care sunt prea moi pentru a crea o extensie a unghiilor. Aceasta include polizoare de gel și geluri mai groase destinate serviciilor de gel-suprapunere. Gelurile de lustruire sunt folosite pentru manichiurile din polietilenă din ce în ce mai populare. Aceste manichiuri sunt blânde de unghia naturală, iar polishul rămâne intact pe unghie timp de cel puțin două săptămâni, cu strălucire înaltă și fără crăpare, decojire sau tăiere.

Vezi gama de geluri uv profesionale pe site-ul Janet Nails.

In acest articol vei afla cele mai importante aspecte dupa care sa alegi o lampa pentru manichiura ta.

 

Puterea lampii – criteriul nr 1

 

Numarul de tuburi a lampii determina puterea acesteia. Este important sa stii care este puterea de care ai nevoie de la o lampa pentru manichiura.

Iata mai jos principalele categorii de putere:

Lampa cu un singur tub (neon) 9W

Lampa cu doua tuburi 18W

Lampa cu 4 tuburi 36W

Lampa cu o putere de 24W, 48W, etc. generate de un singur neon.

 

Daca numarul tuburilor din lampa este mai mare atunci unghiile tale se vor usca mai rapid, dar si consumul de curent va fi evident mai mare.

 

Dotarile lampii

 

O lampa uv de calitate trebuie sa iti satisfaca nevoile. Astfel te poti uita cand cumperi o lampa uv dupa:

 

Design – aici ne referim la cat de usor se poate curata si dezinfecta o lampa. Doar nu vrei sa stai 2 ore sa cureti lampa. Aceasta trebuie sa fie usor de curatat si sa fie detasabila.

Vezi intreaga gama de lampi cu uv Janet Nails pe site-ul nostru.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*