Cum sa alegi firma de rent a car potrivita

Daca vrei sa te bucuri de o vacanta reusita impreuna cu familia si prietenii tai atunci iti recomandam sfaturile de mai jos.

Cât de mulți oameni sunt în vacanță?

Acum că v-ați familiarizat cu dimensiunea medie și caracteristicile mașinilor de închiriat, trebuie să luați în considerare numărul de persoane care se petrec în vacanță. Pe lângă numărul de locuri pe care trebuie să-l găzduiți pasagerilor, va trebui să vă gândiți la bagajele lor și la spațiul de care aveți nevoie pentru a le transporta.

Indiferent de motivul pentru care dorim să închiriem o mașină, trebuie să ținem cont de un set de aspecte.
Haideți să analizăm puțin situația.

Piața de rent a car în România a beneficiat de o creștere vizibilă, motiv pentru care numărul companiilor de închirieri auto a crescut de la câteva zeci, la câteva sute în ultimii ani.
Ce înseamnă asta pentru client?
– Ofertă variată
– Mai multe opțiuni din punct de vedere al claselor de mașini
– Mai multe locații / puncte de livrare din care puteți prelua mașina

Combustibilul, nivelul de dotare al mașinii, culoarea nu se confirmă! Dacă pe site, în imaginile de prezentare ale unei mașini, deduceți că aceasta este echipată cu navigație, climatizare, pilot automat și motor “TSI” (benzină), nu este obligatoriu ca mașina pe care o veți primi să fie identică. GPS-ul, scaunul de copil, Wi-fi au câte un tarif pe zi aferent.

Nu platiti niciodata toata suma de inchiriere in avans sau avansuri mai mari de 100 euro, decat daca cunoasteti foarte bine firma sau agentul ce gestioneaza rezervarea dvs

Este important sa faci un pic de cercetare inainte de a alege masina de inchiriat. Vezi ce nevoi ai – iti trebbie o masina mare/mica, care sa consume putin, spatiul din portbagaj este si el foarte important.

Pe langa asta nu uita sa te uiti daca masina de inchiriat are asigurare, CASCO, ITP si asistenta rutiera.

Cutia de viteze este destul de importanta – ai nevoie de o masina manuala sau automata?

Pe gama de masini de inchiriat pe site-ul ExpertAutoRental  si pe www.rentacardeva.ro gasesti o gama variata de masini de inchiriat la standarde inalte si preturi excelente. Toate acestea pentru ca tu sa te bucuri de calatorii reusite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*