Cum functioneaza un microfon spion?

Indiferent daca sunt folosite in scopuri personale sau profesionale, dispozitivele cu microfoane spion fara fir pot permite cuiva sa asculte conversatii, sa le monitorizeze, sa le inregistreze in timp ce stocheaza inregistrarile.

Dispozitivele de ascultare vin intr-o varietate de preturi si stiluri, de la simple microfoane spion la dispozitive de inregistrare si telefoane mobile digitale la microfoane parabolice. Toate sunt destinate utilizarii secrete si legale. Prin urmare, vei descoperi microfonul spion cum functioneaza.

Microfon spion – cum functioneaza

Aceste dispozitive spion sunt mici bug-uri spion care pot fi ascunse cu usurinta in interiorul telefoanelor pentru a prelua ambele parti ale unei conversatii telefonice. De asemenea, pot fi amplasate strategic pe pereti pentru ascultare pe perete sau si in plante sau alte obiecte din casa pentru a prelua conversatiile dintr-o camera.

Frecventa radio trimite conversatii prin undele catre un receptor, cum ar fi casti sau chiar un radio FM. Cu toate acestea, un spion profesionist poate folosi in schimb o interceptare telefonica. In trecut, un transmitator era atasat la firele telefonice din interiorul unui telefon, trimitand conversatia prin undele catre un dispozitiv de inregistrare.

Dispozitivele de inregistrare vocala spion pot lua forma unui telefon mobil. Arata doar ca un mobil, dar nu are interiorul telefonului mobil. Acest dispozitiv actioneaza pur si simplu ca un transmitator fara fir. Poti gasi si acest dispozitiv cu functiile unui adevarat mobil.

Cu toate acestea, il poti folosi si pentru a asculta conversatii. Atunci cand cineva foloseste telefonul, o alta persoana (spionul) va putea sa formeze un numar de telefon secret care ii va permite sa asculte in secret conversatia fara ca apelantul sau persoana apelata sa te observe.

O forma comuna de dispozitiv este ascultarea la distanta lunga. Acest microfon spion cum functioneaza este numit si dictafon cu microfon parabolic. Poate fi indreptat in orice directie pentru a prelua conversatiile de la sute de metri distanta.

Desi nu este necesar sa folosesti fire pentru a prelua conversatia, aceasta trebuie transmisa prin cablu la dopurile de urechi sau la castile purtate de persoana care tine antena parabolica. Microfonul parabolic poate fi conectat si la un dispozitiv de inregistrare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*