Cum alegem lampa cu uv

Ingrijirea unghiilor este foarte important pentru orice doamna sau domnisoara care se respecta pentru ca o manichiura ingrijita si bine realizata va atrage atentia celor din jur daca se potriveste cu parul si tenul, astfel realizarea si ingrijirea unghiilor a devenit un must have pentru orice femeie indiferent de varsta ei.

Astfel o parte dintre noi aleg sa isi faca manichiura la salonul de cosmetica fiind tratate de tehniciene cu experienta. Dar ce te faci cand jobul sau viata agitata nu iti permite sa ajungi la salonul de cosmetica pentru a te asigura ca unghiile tale sa arate bine? Poti alege sa iti faci singura manichiura la tine acasa, fara sa mai cheltui sume mari de bani.

Aceasta metoda iti da sansa sa ai unghii cu aspect elegant si colorat, dar care sa reziste multe saptamani fara sa fie refacute.

Manichiura cu gel este realizata cu ajutorul gelurilor Janet Nails care se vor aplica pe unghie si se vor usca cu ajutorul lampii de unghii. Ca sa poti alege corect aceste produse trebuie sa stii criteriile de care sa ti cont.

Chiar daca iti vei cumpara lampa Janet Nails pentru salon sau pentru folosirea acasa, poti sa fi sigura ca pe site-ul Janet Nails vei gasi produsul ideal pentru tine. Acum haide sa vedem care sunt cele mai importante criterii dupa care sa poti alege lampa de unghii ideala pentru manichiura ta.

Modul de realizare sau tipologia este un criteriu foarte important pentru ca sunt 2 tipuri de lampi cu uv din care sa poti alege. Gasesti lampi de unghii cu tub sau cu bulb care sunt mai ieftine ca si pret, avand un randament bun pentru utilizarea acasa, doar ca durata de viata a tubului este mai mica – ajungand la maxim 100 de ore – dupa aceea va trebui sa inlocuiesti tubul.

Apoi mai gasesti lampi profesionale de unghii cu LED care costa putin mai mult, dar au durata de viata ridicata de pana la 20.000 de ore – este ideala pentru a fi utilizata la saloanele de manichiura unde va fi intens folosita.

Aceste lampi cu LED sunt mult mai performante si ofera o putere mai mare de care sa te folosesti cand realizezi diverse manichiuri.

Trebuie sa fi foarte atenta si la puterea lampii pe care aceasta din urma o va genera. Pentru lampile cu bulb conteaza foarte mult numarul de tuburi din interior – astfel un tub va oferi o putere de maxim 9W.

Cu cat este mai mare puterea lampii cu atat mai usor si rapid se va usca gelul aplicat pe unghie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*