Credit rapid direct pe card: 5 motive posibile pentru care ți-ar putea fi refuzat

Cei care se pregatesc sa intre in lumea creditului nu sunt deseori conștienți de procesul care determină un răspuns afirmativ sau negativ din partea băncii sau a instituției care acordă împrumutul. Motivele pentru care o bancă refuză să acorde un credit rapid direct pe card sunt bine definite și urmăresc să protejeze atât solicitantul, cât și banca însăși. În acest articol, vei descoperi cele cinci motive pentru care un credit rapid direct pe card poate fi respins de companiile financiare.

Credit rapid direct pe card: ce inseamna

Un credit rapid direct pe card este un împrumut care se solicită fără nicio dovadă a modului in care vei cheltui banii. Adesea se caracterizează prin nevoia imediată de bani, poate din cauza unei situații neașteptate care trebuie înfruntată rapid. Din momentul aprobarii creditului rapid pana la obtinerea sumei respective se scurge un timp maxim de 48 de ore. Procedura este simplificată și în unele cazuri poate dura chiar și 24 de ore de la solicitare până la a vedea banii in cont.

Motive de refuz a unui credit rapid direct pe card

Exista diverse motive pentru care un credit rapid direct pe card poate fi respins si trebuie sa le cunosti ca sa stii ce sa faci in cazul in care iti trebuie urgent banii:

Este posibil ca bunurile și veniturile solicitantului să nu constituie o garanție suficientă pentru a susține plata unei rate lunare. De obicei, cuantumul ratei pentru plata datoriilor nu trebuie să depășească o treime din salariul lunar al solicitantului. Veniturile trebuie dovedite prin prezentarea documentelor. De exemplu, este necesar o adeverinta de salariu, pentru a demonstra că ai pozitia economică de a rambursa nu doar împrumutul, ci și orice cheltuieli cu dobânzile, care pot exista în ciuda faptului că împrumutul este mic. În lipsa documentației care să ateste un venit sau o pensie suficientă pentru a susține plata ratelor lunare, acordarea împrumutului va fi refuzată.

O situație precară poate reprezenta un obstacol în calea acordării unui împrumut rapid. Solicitantul trebuie să prezinte garanția unui contract de muncă pe o durată determinată. In cazul in care contractul de munca se incheie in curand, conditiile minime de garantare pentru institutia de credit nu mai sunt valabile. Pentru cei care desfășoară activități independente, problema este alta. Trebuie să aibă o anumită acoperire care să permită instituției financiare să se răscumpere în cazuri de insolvență. Întrucât nu există garanția unei adeverinte de salariu, banca solicită o serie de documente esențiale:

·         act de identitate;

·         factură recentă care atestă plata cheltuielilor curente (telefon sau aferentă furnizării de energie);

·         un document care atestă primirea unui salariu (decontul fiscal sau orice alt document, cum ar fi un contract de închiriere, care demonstrează veniturile în curs de desfășurare);

·         un extras de cont bancar.

În lipsa unui document care să ateste un venit primit periodic, banca va refuza acordarea unui credit rapid direct pe card. Dar nu dispera! Exista institutii financiare in mediul online care sunt mai deschise la problemele tale si cu care vei putea negocia. De exemplu, poti demonstra ca ai anumite proprietati, ca beneficiezi de o indemnizatie sau ca cineva poate garanta pentru tine. Gasesti solutii alaturi de partenerul financiar potrivit care-ti va putea oferi un credit rapid direct pe card la o dobanda corecta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*