Construirea unui nou corp de clădire la Școala Generală 13 din Timișoara

Foto: Școala 13 Timișoara

Școala Generală nr. 13 din Timișoara va intra în etapa de reabilitare și modernizare! Proiectul poate începe imediat după ce consilierii locali aprobă devizul de lucrări. Obiectul acestui proiect este de a îmbunătăți nivelul educațional prin creșterea accesului și participării la educație și de a reduce abandonul școlar.

Vrem să construim acest nou corp pentru a asigura desfășurarea procesului de învăţământ într-un singur schimb. În urma investiției, școala va avea noi săli de clasă și o sală de sport. Suntem în ultima etapă înainte de semnarea contractului de finanțare pentru a obține fonduri europene”, a afirmat Dominic Fritz.

Școala Generală nr. 13 funcționează într-o clădire construită între anii 1965-1967. Inițial, proiectul propus de reprezentanții școlii prevedea şi realizarea unei săli de sport care, din păcate, nu a mai fost construită. În prezent, şcoala dispune de 15 săli de clasă, 3 laboratoare, 2 cabinete, o sală de sport improvizată, un cabinet medical şcolar, 3 grupuri sanitare, arhivă şi 2 terenuri de sport.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*