Clubul Lions Timișoara Bastion organizează prima ediție „Caravana de Paște”

Foto: Lions Club Timișoara Bastion

De 6 ani de zile, reprezentanții Clubului Lions Timișoara Bastion organizează Caravana de Crăciun. Astfel, în fiecare an au adus o bucurie copiilor și familiilor nevoiașe din Beba Veche, Beregsău Mic, Jimbolia, Liebling, Orțișoara, Parța, Peciu Nou si Sânandrei. Aceștia au primit cutii de cadouri pline cu rechizite, hăinuțe, obiecte de igienă, fructe, sucuri, jucării, multe dulciuri, dar și pachete cu alimente și produse de primă necesitate.

Pentru prima dată, Clubul Lions Timișoara Bastion („Leii”) va organiza „Caravana de Paște”. Scopul acestei campanii este de a oferi un sprijin copiilor din județul Timiș, copii care ajung să abandoneze școala pentru că nu au cele necesare. Caravana de Paște s-a organizat și cu ocazia Zilei Lions în România, sărbătorită anul acesta în 24 aprilie.

“Împlinit! Așa mă simt după această prima ediție a Caravanei de Paște. Multă lume ne-a întrebat în ultimii ani dacă nu încercăm duplicarea Caravanei de Crăciun, deja cunoscută de mulți timișoreni, cu o ediție de Paște. Alături de colegii mei am trecut peste provocările perioadei pandemice și am reușit să aducem lumina bucuriei în ochii celor 43 de micuți. Spiritul și energia solidară a membrilor Lions s-a simțit și în condițiile în care nu am putut să ne deplasăm în grup mare și nu am intrat în casele beneficiarilor, iar obiectivul nostru de a ajută a fost îndeplinit. Pentru acest lucru le mulțumesc angajaților din cadrul companiei Hella România, colegilor Lions, prietenilor, cunoștințelor noastre pentru că au înțeles semnificația momentului și ne-au sprijinit prin donații. Iată, acum reușim să aducem în case și suflete spiritul Sărbătorilor Pascale și certitudinea că de sărbători aceşti copii şi familiile lor nu au fost uitați în această perioada grea. Intenționăm să continuăm în viitor să organizăm Caravana Lions Bastion atât de Crăciun cât și de Paște. Toți putem ajută. Cel mai simplu mod de a contribui este printr-o donație în bani pe site-ul nostru la adresa http://lionsbastion.ro/donație.html“, a afirmat președintele Clubului Lions Timișoara Bastion, Răzvan Jurcă.

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre această campanie, o pot face accesând următorul link: http://lionsbastion.ro/caravana/ .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*