Comunicat de presă FRIGOGLASS – REFERITOR LA INCENDIUL DIN 5 IUNIE 2021

– Incendiul de la fabrica noastră de echipamente frigorifice comerciale din Parta, județul Timiș, de sâmbătă, 5 iunie, a provocat daune grave în primul rând zonei de producție.

Frigoglass precum și serviciile locale de urgență au confirmat că nu au existat victime în timpul incidentului și că toți angajații noștri sunt bine.

Având în vedere amploarea daunelor, procesul de producție din fabrică a fost oprit și au fost inițiate planuri de urgență pentru a acoperi cererea clienților noștri de la baza noastră globală de producție.

Compania evaluează posibilitatea de a continua la nivel local activitatea de producție într-un spațiu închiriat, cu resurse limitate, examinând în același timp perspectiva de a reconstrui fabrica în aceeași locație și de a relansa afacerea la scară completă.

Activitatea companiei legată de serviciile aftermarket și piese de schimb, precum și cercetarea și dezvoltarea, serviciul regional de vânzări și serviciile partajate IT nu sunt afectate de acest incident și toți angajații care lucrează în aceste departamente își vor continua activitatea curentă.

O prioritate maximă pentru Frigoglass este asistarea angajaților al căror loc de muncă a fost afectat de acest incident nefericit. În acest sens, în cooperare cu trei companii specializate în consultanță și recrutare de personal, am lansat un program de plasare de forță de muncă pentru a sprijini toți angajații ale căror posturi au fost afectate, prin identificarea și oferirea de oportunități de angajare pe piața forței de muncă locale.

În timpul vizitei recente la Timișoara, conducerea executivă a grupului Frigoglass s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților locale care și-au reafirmat sprijinul total acordat companiei în depășirea acestei situații nefericite.

Pe aceasta cale, dorim sa ne exprimăm recunoștința și să le mulțumim din nou autorităților locale, precum și tuturor angajaților și colaboratorilor Frigoglass, pentru sprijinul și înțelegerea lor în acest moment dificil pentru companie. Ne reconfirmăm angajamentul de a merge înainte cu tărie și de a relansa afacerea locală.

Conducerea Frigoglass Romania SRL

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*