Ce sunt terasele si de ce trebuie sa fie hidroizolate?

Folosirea unui acoperis plan este cea care ofera o solutie ce poate spori utilitatea si functionalitatea spatiului construit, oferind proprietarilor si un plus de confort. Toate aceste terase au fost incadrate in categoria celor circulabile si ofera proprietarilor un plus de confort. 

Terasele incadrate in categoria circulabile sunt expuse la trafic, dar si la conditii meteo, ceea ce impune lucrari serioase de hidroizolatii terase, care sa protejeze intreaga cladire. 

Ce inseamna de fapt hidroizolatia terasei circulabile?

Solutiile constructive prin care se poate asigura impermeabilizare suportului vor trebui adaptate in mod corect si folosite cu materiale si manopera de foarte buna calitate. La finalul acestei operatiuni si dupa placarea cu materiale de constructie care asigura un finisaj optim al spatiului pentru acces auto, acces pietonal sau acces mixt, se vor indeplini mai multe cerinte ale proprietarului. Hidroizolatii Conduraru ofera solutii avantajoase pentru toti cei care au nevoie de lucrari de hidroizolatii astfel incat terasele sa fie eficient protejate de intemperii si de infiltratii. 

Suprafata care a fost destinata pentru o terasa circulabila va fi protejata de umezeala si de infiltratii. Partile care se afla sub terasa nu au de suferit din cauza umiditatii. De asemenea, nu apar zone afectate la nivel de finisaje de pe pereti sau de pe podele in incaperile aflate sub terase. 

Bunurile prezente in cladiri vor fi si ele ferite de toate riscurile de degradare pe care le produce umiditatea. Toate activitatile care sunt desfasurate in cladirea unei case hidroizolate se vor face fara intreruperi. Sanatatea angajatilor, familiei sau musafirilor care folosesc cladirea nu va fi expusa pericolului din cauza prezentei sporilor de mucegai sau a altor ciuperci in interiorul afectat de umezeala.

Pentru ca aceste scopuri sa fie atinse se va tine cont de faptul ca intreaga constructie trebuie sa fie evaluata pertinent din partea unui specialist in hidroizolatii, astfel incat sa fie evitate toate problemele ce ar putea aparea. Se vor alege solutiile potrivite in functie de tipul cladirii, de zona in care se afla si de problemele care determina infiltrarea apei, astfel incat hidroizolarea sa fie un proces personalizat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*