Carti de tarot care au legatura cu partea mentala

Deseori, oamenii se intorc la Tarot, la un moment dat in viata lor, atunci cand se simt vulnerabili, confuzi sau nesiguri cu privire la situatia lor actuala. Nu este mai putin frecvent, atunci, pentru cartile de tarot pentru a evidentia potentialele probleme de sanatate mintala, cum ar fi depresia, dependenta, bi-polare si de anxietate.

Ca cititori de Tarot, trebuie sa fim pregatiti pentru ce carti de tarot pot indica aceste probleme de sanatate mintala. In acest post, am sa va impartasesc informatii utile despre ce carti de tarot indica probleme de sanatate mintala.

Important! Cititi aceste lucruri inainte de a incepe

Asa cum multi dintre cititorii de Tarot de pe https://tarot.ro/tarot-online/ nu sunt psihologi, psihiatri si alt tip de practicieni de sanatate mintala, va rugam sa nu „diagnosticati“ o problema de sanatate mintala folosind cardurile de tarot. Nu spune, „Oh, se pare ca esti bi-polar. Da, cu siguranta bi-polar.“

Acest lucru este lipsit de etica si poate avea un impact foarte negativ asupra clientului, chiar daca ai dreptate. In schimb, sugereaza ca este posibila o indicatie a unei probleme de sanatate mintala si recomanda clientului sa vada un medic profesionist de sanatate mintala pentru investigatii mai amanuntite.

De asemenea, nu presupune ca doar pentru ca ati atras una dintre urmatoarele carti exista cu siguranta o problema de sanatate mintala prezenta. Utilizati judecata si intuitia si uita-te la celelalte carti in lectura. Amintiti-va ca aceste carti de tarot au, de asemenea, multe alte sensuri posibile. Asa ca ia in considerare si alte aspecte.

Si, in sfarsit, daca vezi o potentiala problema de sanatate mintala, sa fi foarte atent la modul in care explici acest lucru clientului in citirea sa. Clientul dvs. poate fi foarte sensibil si vulnerabil. Sugereaza ca este o posibilitate sa existe o problema de sanatate mintala si recomanda ca acesta sa caute ajutor profesionist.

Luna inversata – probleme generale de sanatate mentala, inclusiv frica, anxietate si depresie, care nu au fost inca explorate sau rezolvate. Recomandati ca clientul sa lucreze cu un profesionist (eventual, un hipnoterapeut) instruit pentru a descoperi unele dintre aceste profunde lucruri care se refera la subconstient. Afla mai multe de pe realitatearomaneasca.ro.

Devil – Devil – Dependenta si atasamentul. Dependenta poate fi un „lucru“ real, cum ar fi droguri, alcool sau sex, sau pentru anumite situatii, cum ar fi relatiile abuzive sau bogatia materiala. Aceasta este o carte extrem de utila pentru cei care se confrunta cu anumite dependente.

Steaua inversata – Lipsa de credinta si un sentiment general de inutilitate care poate duce la depresie, tristete profunda si anxietate.

Cinci de Pentacles – anxietate, probabil, ca urmare a pierderii locului de munca sau dificultati financiare. Acest card poate fi de asemenea, punctul de a te simti izolat si neacceptat, sau nu doresti sa accepti ajutor.

Noua de Cupe inversat – nemultumiri si depresie, deoarece nevoile emotionale nu sunt indeplinite.

Turnul – O situatie de criza, sau o serie de atacuri de panica. Acesta poate fi, ca urmare a unei schimbari majore de viata, care a fost neasteptata sau brusca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*