Cand este momentul sa vizitati un cabinet ORL din Bucuresti?

cabinet orl bucuresti
cabinet orl bucuresti

In cadrul unui cabinet ORL din Bucuresti, medicul specialist poate identifica, trata si prevenirea problemelor de sanatate ce tin de otolaringoloringologie. Aceasta este ramura medicala ce studiaza fiziologia si patologia nasului, urechilor, gatului, dar si a sinusurilor si a cailor respiratorii superioare.

Ce simptome pot ascunde o problema otolaringologica?

Cele mai comune simptome ce indica o afectiune de acest tip sunt urmatoarele:

  • Nasul infundat, secretiile nazale abundente apoase sau de culoare galben-verzauie;
  • Usturimea si/sau durerea in gat, mai ales la inghitire, tuse, raguseala;
  • Zgomot sau tiuit in ureche, urechi infundate, secretii la nivelul urechilor, stare de ameteala etc.

Daca observati una sau mai multe dintre aceste manifestari este important sa va prezentati la un cabinet ORL din Bucuresti, in mod deosebit daca aceste simptome persista mai multe zile.

Cele mai comune afectiuni ce se depisteaza si trateaza intr-un cabinet ORL din Bucuresti

Manifestarile mentionate anterior pot indica existenta unor afectiuni ce pot avea grad variat de severitate. Aceste afectiuni pot fi identificate in mod corespunzator doar prin programarea la un cabinet ORL din Bucuresti.

Afectiunile depistate cu cea mai mare frecventa sunt urmatoarele:

  • Larginitele;
  • Faringitele;
  • Tusea seaca sau tusea productiva (aceasta reprezinta un reflex involuntar provocat de sistemul imunitar cu rol de aparare);
  • Sinuzitele;
  • Otitele;
  • Amigdalitele etc.

Nu ezitati sa va prezentati la un cabinet ORL din Bucuresti in cazul in care suspectati ca suferiti de una dintre acestea!

Cum decurge o consultatie in cadrul unui cabinet ORL din Bucuresti?

Medicul specialist va va adresa cateva intrebari referitoare la simptomatologia dvs. si motivul care va aduce la consult. De asemenea, acesta va dori sa afle mai multe despre stilul dumneavoastra de viata – spre exemplu, daca sunteti fumator sau consumator de alcool sau alte substante – si despre istoricul dvs. medical.

cabinet orl bucuresti

In cele ce urmeaza, medicul va incepe consultatia propriu-zisa, recomandand si efectuand diverse investigatii si interventii, in functie de problema cu care va prezentati. Pe langa consultul general si interpretarea analizelor, intr-un cabinet ORL din Bucuresti vi se pot realiza operatiuni precum extractia de corpi straini sau dop cerumen de la nivelul urechii sau din regiunea nazo-faringelui, aspiratia secretiilor din ureche si nu numai.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*