A fi model la un studio de videochat, șansa unor câștiguri peste venitul mediu brut

Româncele fără inhibiții nu ezită să facă în ultimii ani tot mai des videochat, pentru a-și completa veniturile sau chiar pe post de activitate principală în cadrul unor studiouri specializate ce oferă divertisment online pentru adulți. Anunțuri de angajări videochat se găsesc acum numeroase pe net, ba chiar și scrise pe bilețele lipite prin campusurile studențești.

În opinia majoritară, deja s-a conturat ideea că meseria de videochatistă nu este același lucru cu a fi prostituată sau escortă de lux. Este vorba mai mult de exhibiționism pe net sub masca anonimatului, nici măcar de prostituție virtuală, ca să nu mai vorbim că diferă 100% de a face sex real pe bani.

Pentru acele persoane care nu au nicio problemă cu a fi văzute în ipostaze intime pe net, mai ales dacă aleg să se angajeze la un studio cu notorietate din București care oferă și cazare videochat gratuită, poate să fie șansa ideală de a agonisi o sumă importantă de bani pentru viitor, alături de posibilitatea de a duce un trai peste medie. Și asta în mod legal, pentru că există legislație în materie, iar contactele de angajare sunt conform Codului Muncii în vigoare.

Bani, distracție și libertate, iată ce poate avea o fată ce vrea ca să se apuce de a face videochat în mod profesionist pe post de camgirl.

Numărul clienților străini amatori de sesiuni private de videochat este în continuă creștere, majoritatea consideră că este un banal mijloc de destindere: Clienții au de regulă ocupații stresante sau vieți de familie monotone, unde pasiunea din dormitor s-a stins demult.

Mai mult decât atât, actualmente tot mai multe cupluri au ajuns ca să creadă că relațiile digitale întâmplate în afara relațiilor oficiale nu poate să le influențeze viața în rău, dimpotrivă, o pot revitaliza rapid.

Mai există, desigur, și motivația „fructului oprit”, ceea ce face imaginația să lucreze febril, să zburde pe câmpiile internetului, ceea ce creează o stare de bine dacă există o interacțiune virtuală client – model de videochat, chiar dacă e contra cost și se desfășoară pe o perioadă limitată.

Căutarea unei realități paralele mai bune, simultană cu o viață obișnuită anostă a clientului, este o puternică motivație care l-ar putea determina pe un client să acceseze o cameră de videochat adulți privată contra cost. Iar modelele de videochat au doar de câștigat financiar din acest lucru. În plus, pentru ambele părți, se creează un sentiment puternic de securitate, datorită barierei reprezentate de display-ul calculatorului, care poate să fie de cele mai multe ori extrem de reconfortant.

Studente, casnice, mame serioase, nu ezită așadar ca să facă videochat pentru a-și completa veniturile lunare. Cu o costumație cât mai sexi posibil ele pot ca să câștige de multe ori chiar mai mult de un salariu mediu lunar brut deși lucrează doar o oră sau după pe zi. Partenerii reali au ajuns ca să fie de acord cu aceste ocupații ale femeilor din viața lor, mai ales că este vorba de anonimat, iar clienții ce accesează videochat-ul nu sunt din România, ci din străinătate.

Dar câștigurile adevărate ca model de videochat nu se obțin de acasă. Ele sunt obținute de acele femei care se angajează la un studio de videochat cu notorietate, din București sau alt oraș mare al țării. Acolo, după ce semnează contractul de muncă, vor beneficia de o echipă întreagă de specialiști ce le vor îndruma în această activitate relativ nouă în România. Plus că la sediul agenției există și decoruri speciale, pentru ca angajatele să poată presta chiar și niște show-uri atractive, în costumații foarte sexi, adevărate magneți pentru a-i ține pe clienți cât mai mult online. Așa, ele pot ajunge la niște venituri lunare amețitoare, în afară de bonusuri, premii, ba chiar și cazare gratuită la unele dintre aceste studiouri de videochat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.