7 dintre cele mai ieftine ceasuri de damă

7 dintre cele mai ieftine ceasuri de damă

 

Este bine cunoscut faptul că femeile apreciază accesoriile care atrag privirea persoanelor din jur, iar un ceas elegant și stilat va face acest lucru cu siguranță. Piața ceasurilor de damă este foarte diversificată, atât în privința modelelor, cât și în privința stilurilor, dar și în ceea ce privește prețurile. Prin urmare, poți găsi ceasuri dama ieftine, dar și ceasuri de damă la prețuri foarte mari. Ȋn ceea ce urmează, vom menționa șapte ceasuri dama ieftine care nu fac rabat de la calitate și rafinament.

  1. Ceasul Radley RY2310 este ceasul ideal pentru acele femei care doresc un ceas simplu, de mici dimensiuni și cu cadran rotund. Culoarea albă a cadranului și a curelei facilitează purtarea acestui ceas la aproape orice stil vestimentar.
  2. Ceasul Michael Kors MK3190 reprezintă alegerea ideală pentru evenimente glamour, la care vrei să strălucești. Atât cadranul, cât și brățara sunt confecționate din oțel inoxidabil, iar pentru mai mult farmec cadranul prezintă mici cristale strălucitoare.
  3. Ceasul Emporio Armani AR1955 este uimitor datorită cadranului de argint și a curelei din plasă.
  4. Ceasul Skagen SKW 2151 vine cu o curea din plasă de culoare trandafiriu-aurie. Este un model de ceas subtil, finuț, iar pentru mai mult farmec orele pe cadran sunt indicate cu mici cristale strălucitoare, cu excepția orelor 6 și 12.
  5. Ceasul Fossil Jacqueline este un ceas clasic cu o curea simplă din piele care oferă mult confort la purtarea zilnică. Datorită unei combinații de culori neutre, acest model de ceas este perfect pentru a fi purtat la orice ținută.
  6. Ceasul Mondaine Classic este un ceas perfect pentru a fi la modă, acesta fiind un ceas de calitate superioară. Are un design minimalist și este foarte elegant, fiind perfect pentru ținutele elegante.
  7. Ceasul Kate Spade New York KSW1040 vine cu o serie de elemente distractive care amintește de ideea de petrecere, cum ar fi de exemplu un pahar de cocktail care înlocuiește cifra 5 pe cadranul ceasului.

 

Ceasurile mai sus amintite pot fi încadrate în categoria ceasuri dama ieftine pentru că deși sunt ceasuri de calitate superioară, acestea au prețuri foarte bune. Ceasuri dama ieftine nu înseamnă chilipir, pentru că un chilipir nu are cum să ofere calitate, eleganță și prestanță. Deci, în concluzie nu confundați ceasuri dama ieftine cu chilipirurile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*