Ce trebuie sa stii despre parchetul stratificat?

In acest moment pe piata exista mai multe tipuri de parchet motiv pentru care unele persoane nu stiu ce sa achizitioneze atunci cand au nevoie de parchet. Parchetul stratificat este tipul de parchet care ofera cele mai multe avantaje insa nici achizitionarea acestuia nu este o sarcina simpla de realizat. De ce? Pentru ca exista mai multe modele de parchet stratificat. Pentru a putea alege in cunostinta de cauza in continuarea acestui articol voi prezenta pe scurt care sunt cele mai importante deosebiri intre tipurile de parchet stratificat.

  • Dimensiunea lamelelor difera de la un sortiment de parchet stratificat la altul ceea ce inseamna ca trebuie sa fii foarte atent la acest criteriu inainte de a decide ce tip de parchet achizitionezi. Nu de alta insa nu cred ca vrei sa ajungi cu parchetul acasa si sa constati ca acesta nu este ceea ce ai nevoie.
  • O alta diferenta notabila intre tipurile de parchet stratificat existente pe piata de profil consta in stratul de uzura pe care acestea il au. Unele modele de parchet stratificat au un strat de uzura mai mic iar altele au un strat de uzura mai mare asa cum este de exemplu cazul parchet chevron white.
  • Durata de utilizare este o alta deosebire intre tipurile de parchet stratificat existente pe piata. Chiar daca este vorba tot despre un model de parchet stratificat acest lucru nu inseamna ca acesta trebuie sa aiba o durata de utilizare la fel de mare ca un alt model de parchet stratificat.
  • Nu orice model de parchet stratificat este versatil. Aceasta deosebire trebuie tratata cu maxima atentie pentru a putea achizitiona doar ceea ce ai nvoie.
  • Nu toate tipurile de parchet stratificat ofera acelasi nivel de calitate, aceasta afirmatie fiind o alta deosebire intre tipurile de parchet stratificat existente pe piata de profil.

In concluzie avand in vedere informatiile prezentate in cadrul acestui articol este clar ca achizitionarea parchetului stratificat nu mai trebuie facuta la intamplare pentru ca exista diferente notabile intre tipurile de parchet existente pe piata. Tine cont de aceste deosebiri si achizitioneaza doar ceea ce ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.