5 piese vestimentare care nu se demodează niciodată

Moda rapidă a devenit o caracteristică cheie a industriei fashion pe care o știm azi, având un ciclu foarte mic de viață al hainelor și o relație de scurtă durată client-îmbrăcăminte.

Poate fi foarte dificil să găsești ceva demn de investit într-o mulțime de apariții noi, ceva pe care să îl poți purta iar și iar fără să se demodeze.

Acesta este motivul pentru care am făcut o listă pentru voi toți fashioniștii cu articole vestimentare clasice, care vor rezista testului timpului și în care poți investi în siguranță pentru a le adăuga în garderoba ta. 

Tendințele se schimbă în fiecare sezon, dar există anumite articole de garderobă de care fiecare femeie are nevoie. 

Deci, dacă ți se întâmplă să-ți faci curățenie în dulap, asigură-te că treci mai întâi prin lista noastră și nu scapi de niciuna dintre aceste piese.

Trench-ul

Chic și casual, modest și nu prea, potrivit pentru birou și de seară. Trench-ul are totul. 

Acest articol clasic nu a intenționat niciodată să devină o piesă iconică de stil. Purtată inițial de soldații britanici în timpul Primului Război Mondial, fiindcă îi proteja de picăturilor de ploaie, proiectată de Thomas Burberry, această piesă de îmbrăcăminte a cunoscut succesul făcând parte din dulapurile multor vedete. 

Celebrități precum Victoria Beckham, Rihanna și Miranda Kerr au fost văzute cu purtând trech.

În timp ce trench-ul este recunoscut pentru designul său elegant e și foarte funcțional. Ține foarte bine de cald, iar ploaia și vântul nu sunt o problemă atunci când îl porți.

Tricoul alb

S-ar putea să sune dramatic, dar sincer, fiecare femeie are nevoie de un tricou alb bun, simplu, în viața lor. 

Dintre toate clasicele, nu există nicio îndoială că acesta este cel mai simplu și mai fresh. 

Această piesă poate fi purtată pentru orice ocazie și este foarte versatilă. Indiferent dacă este băgat într-o cămașă, combinat cu un blazer sau chiar cu pantaloni de trening, sub și peste haine, precum și simplu, cu o pereche de blugi sau o fustă, această piesă vestimentară indispensabilă se potrivește cu literalmente orice. 

Pantofi negrii

Feminin, sexy, clasic și negru. Probabil că te așteptai să vină. 

Pantofii negri trebuie să apară neapărat în garderoba fiecărei femei. Nu poți greși niciodată cu o pereche clasică de tocuri negre și nu există nicio limită cu ceea ce poți purta cu acest element esențial. 

Acești pantofi te vor duce de la birou la o cină în oraș. Sunt soluția sigură atunci când dorești să alegi un aspect elegant. 

Totuși, ai șansa să arăți cam plictisitor cu aceste tocuri negre. Alegeți o pereche cu un detaliu interesant, cum ar fi o curea pentru gleznă, o floare sau diamante, pentru a o înviora puțin. 

Tocurile negre sunt cu siguranță o investiție demnă și te vor servi timp de un deceniu.

Blugii

Nu era nevoie să-i  menționez, dar acest lucru esențial este cu siguranță cel mai important din garderoba ta. 

Indiferent de ce noi tendințe apar, blugii nu se vor demoda niciodată. Pantalonii din denim sunt pentru toate anotimpurile. Te vor duce de la serviciu la o petrecere obișnuită și de la o zi casual la o seară mai elegantă, cu un simplu schimb de accesorii și o pereche de tocuri. 

O pereche de blugi care se potrivesc ireproșabil este cel mai bun prieten pe viață. Cu toate acestea, perechea perfectă este greu de găsit. 

Odată ce ai găsit potrivirea perfectă, cumpără câteva dintre ele, poate chiar și în culori diferite.

Rochița neagră

Ei bine, nu poți avea niciodată prea mult negru în garderobă. 

O rochie neagră drăguță este întotdeauna utilă. Micuța rochie neagră este și va rămâne un clasic pentru totdeauna.

Dacă vrei să-ți adaugi în garderobă unele din elementele vestimentare de care ți-am vorbit mai sus aruncă un ochi peste magazinul online topcloset.ro.

Au unele dintre cele mai bune articole vestimentare la prețuri accesibile.

Acestea au fost cinci articole vestimentare care nu se demodează niciodată. Dacă încă nu le ai asigură-te că faci rost de ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *