3 trucuri de înfrumusețare pentru un look strălucitor

gene false

Frumusețea naturală este cel mai mare avantaj al unei femei, însă pentru a te bucura de ea pe termen lung, fiecare dintre doamne trebuie să o întrețină. Creme, tratamente, menținerea unei alimentații corecte și chiar lipsa de stres sunt doar câteva dintre lucrurile care ne pot ajuta să ne păstrăm pielea și tenul tânăr o mai lungă perioadă de timp. Din fericire însă, fiecare dintre aceste lucruri pot fi puse în aplicare în propria casă, fără prea mult efort. Iată, așadar, care sunt trucurile pe care le poți întreprinde singură:

  1. Hidratarea rapidă și sănătoasă a buzelor crăpate

Buzele sunt localizate în una dintre cele mai importante zone ale feței. De cele mai multe ori, acestea sunt tratate la finalul ritualului de față, motiv pentru care look-ul tău ar putea să nu ajungă să fie la fel de strălucitor pe cât îți dorești. Pentru a evita acest lucru, începe rutina de dimineață cu aplicarea unui balsam de buze hidratant care are fie unt de cocos, fie unt de shea sau ulei în componență. Înainte de somn, este recomandat să folosești cremă de gălbenele – iar dimineața buzele tale vor fi extrem de moi și sănătoase.

  • Aplicarea genelor false acasă

Te-ai gândit vreodată cum se aplică genele false? Cele mai multe dintre femei știu efectul pe care acestea le au atunci când sunt aplicate pentru un eveniment. Cu toate acestea, genele false pot fi folosite în fiecare zi. Asigură-te că ai cumpărat perechea favorită și un adeziv special, pe care să îl aplici de-a lungul fiecărei benzi.

  • Lupta împotriva cearcănelor inestetice

Nimic nu îngreunează mai mult tenul și îl face mai inestetic decât cearcănele. Pentru a scăpa de ele, poți merge pe varianta naturistă – cu felii de castravete sau cartofi plasate zilnic pe ochi. După câteva săptămâni, tenul tău va fi din nou radiant!

Găsește cele mai bune idei și produse de îngrijire a tenului, precum și accesorii de make-up pe site-ul www.felamo.com și obține look-ul strălucitor pe care ți l-ai dorit întotdeauna!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*