3 lucruri importante de tinut cont cand apelezi la o firma de mutari mobila

Daca te muti recent probabil ai luat in calcul sa apelezi la o firma de mutari mobila din zona ta, doar ca in acest moment ar trebui sa citesti mai jos si sa afli 3 lucruri de care trebuie sa tii cont cand apelezi la o astfel de firma. Sunt foarte multe firme de mutari mobila in toata tara, si daca ar fi sa alegem dupa ureche, putem sa alegem gresit si totodata serviciul oferit va fi unul slab calitativ.

Majoritatea persoanelor nu tin cont de detalii, cauta o firma si apeleaza la prima, iar acest lucru e gresit.

Iata de ce trebuie sa tii cont:

  1. Verifica site-ul firmei si sectiunea de recenzii

O firma serioasa intodeauna va avea un site serios, bine aranjat si bineinteles recenzii pozitive, daca firma nu are sectiune de recenzii, iar site-ul pare unul facut in graba, nu o alege, e posibil sa fie teapa.

  • Suna si vezi cum vorbesc cu tine operatorii

O firma care ofera servicii mutari intodeauna o sa aiba operatori ce preiau apelurile, nu o sa fie doar o persoana cu o masina ce raspunde la telefon si in acelasi timp conduce ori culmea, face o mutare. Sunt foarte multe persoane care, din dorinta de a face bani, se dau drept firme si ajung sa faca servicii prost calitativ si culmea, la cost mare.

  • Nu alege cel mai ieftin

Ieftin si bun nu exista, alege o firma care iti da un cost mediu si care, foarte important, iti detaliaza ce servicii primesti, adica sa-ti spuna cum, ce si cand se desfoasoara mutarea si in ce fel.
Daca tii cont de aceste lucruri, sigur n-o sa primesti teapa iar indiferent de ce muti, electrocasnice noi, mobilier sensibil ori lada frigorifica, vor ajunge in siguranta la noua locuinta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*