„Woozle & Pip”, zilnic în luna ianuarie, la JimJam

Cei mici se pot bucura de povestea unei prietenii cu adevărat speciale în fiecare zi, la JimJam, în luna ianuarie.

Woozle și Pip sunt doi cățeluși adorabili care au parte de aventuri distractive, pline de entuziasm și colorate de imaginație, alături de toți prietenii lor, inclusiv, desigur, cei mici care-i privesc la televizor, la JimJam. Episoadele sunt difuzate două câte două, în fiecare zi, de la orele 09:50, 15:35 și 17:50.

„Woozle & Pip” este un serial de desene animate olandez (cu titlul original „Woezel en Pip”), care adaptează o serie de cărți extrem de populare cu același nume, dedicate, în mare parte, preșcolarilor.

Există un loc în care e mereu minunat să te afli. Un loc în care viața sclipește cu potențial în fiecare dimineață. În acest loc, fiecare este diferit, fiecare are dreptul de a fi diferit și mai ales toată lumea este binevenită. Acest loc este Grădina Magică, casa celor mai buni prieteni cățeluși, Woozle și Pip. Alături de celelalte animale care locuiesc acolo, cei doi câini simpatici trebuie să învețe să navigheze situațiile ceva mai dificile care apar în relațiile de prietenie, dar în același timp, ei învață să protejeze și să respecte natura și Grădina Magică.

Prietenii lui Wozzle și Pip nu sunt doar animale precum Neighbour Cat (Pisica din vecini), Little Mole (Micuța Cârtiță) și Butterfly (Fluture), ci și plante din grădină! Wise Fern, feriga cea înțeleaptă, și Aunt Pear Tree, tușica Păr, vin să aducă lecții și cuvinte cu tâlc la fiecare aventură.

Situațiile din serial sunt o adevărată comoară de subiecte de discuție pentru părinții și copiii care se uită la el. Din „Woozle & Pip” putem învăța că avem puterea de a crea o lume inclusivă, așa cum ne-o dorim o lume plină de curiozitate, explorare și pozitivitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*