Vopsirea mobilierului: ce tehnici sunt în trend anul acesta?

annie sloan

Vopsirea mobilierului nu mai este o noutate pentru nimeni. De fapt, designerii de interior recurg de mulți ani la această metodă de recondiționare a mobilierului pentru a readuce în atenție piese vechi, cu personalitate. Dacă și tu ai o pasiune pentru recondiționarea mobilierului vechi prin vopsire, atunci acest articol este perfect pentru tine. Află ce tehnici de vopsire a mobilei sunt în trend anul acesta!

  1. Vopsirea mobilierului: tehnici în trend anul acesta

În ultimii ani, tendința minimalistă a devenit tot mai pregnantă, iar acest trend pare să se mențină. Dacă și tu vrei să obții un look minimalist cu piesele tale de mobilier, poți alege o vopsea Annie Sloan în nuanță maronie (nuanța Honfleur, de exemplu). Acesta este un ton minimalist, ușor asortabil cu alte nuanțe din cameră. Peste această vopsea, poți aplica un strat de wax Annie Sloan, pentru un finisaj elegant. 

Indiferent de culoarea recomandată pentru acest an, albastrul continuă să se păstreze în preferințele iubitorilor de interioare frumoase. Așadar, dacă ai un spirit îndrăzneț, alege o vopsea pentru mobilier într-un ton cât mai electrizant de albastru. Asortează mobila astfel vopsită cu câteva decorațiuni albe sau gri deschis și vei obține un aspect de invidiat al camerei.

De asemenea, pare că stilul rustic nu încetează niciodată să fie la modă. Dacă vrei să obții și tu o astfel de piesă de mobilier, tot ce trebuie să faci este să alegi o vopsea de mobilă în tonuri de galben. Dacă este necesar, poți schimba mânerele ușilor sau sertarelor cu unele patinate și gata, obții un stil rustic ușor și rapid. 

Dacă rusticul nu e neapărat pe stilul tău și preferi un stil modern, vopseaua neagră pentru mobilier este la mare căutare. Vopsind în negru anumite elemente ale pieselor tale de mobilier și creând contraste de bun-gust, transformi orice mobilă veche într-una cu multă clasă. Toate acestea, doar cu o cutie de vopsea specială pentru mobilier, o pensulă și multă inspirație!

De fapt, nici nu trebuie să fii artist pentru a-ți recondiționa mobila veche. Trebuie doar să o iubești suficient cât să vrei să o salvezi. Tot ce ai de făcut este să alegi nuanța sau nuanțele preferate, alături de un set de pensule pentru vopsire, apoi să treci la treabă. Mobilierul tău va arăta nou și original, iar casa ta va avea un aer împrospătat, totul cu costuri foarte reduse. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*