Ultima zi de carantină în Timișoara

Foto: Flickr

Astăzi, 31 martie, este ultima zi de carantină în Timișoara. Începând de mâine, toate terasele vor fi deschise. Chiar dacă își vor putea desfășura activitatea, nu vor scăpa de controale. De această data, vor exista mult mai multe verificări la terase, pentru a fi respectate toate măsurile sanitare.

În aceasta noapte expiră perioada de 7 zile de carantină din Timișoara. Cu siguranță, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență nu va mai vota o altă prelungire, fiind suficiente normele impuse de autorități la nivel național. Dominic Fritz, primarul Municipiului, care era un susținător al decizie de carantinare, a declarat ieri că nu consideră necesară această prelungire.

Vă amintim că localitățile care au rata de infectare mai mare de 7,5 la mia de locuitori, așa cum este cazul Timișoarei, este interzisă circulația persoanelor după ora 20:00, cu unele excepții menționate pe declarație, iar toate magazinele vor fi închise la ora 18:00. Dacă se va întâmpla situația în care indicele să scadă, atunci aceste restricții vor fi valabile doar pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*