Trei elemente de bază care nu ar trebui să lipsească NICIODATĂ din garderoba unui timișorean

camasi de la gama.ro

Hainele pot fie extrem de importante în viața oricui. Vechea zicală “haina nu îl face pe om” rămâne adevărată, însă realitatea este că vestimentația te poate ajuta să îți exprimi creativitatea, dar și anumite principii de viață. Felul în care alegi să te îmbraci și să te îngrijești contribuie decisiv la imaginea ta socială, iar prima impresie este, deseori, extrem de importantă.

Tocmai de aceea, dacă vrei să lași mereu o impresie bună și să rămâi un bărbat elegant, iată trei elemente care nu ar trebui să lipsească niciodată din garderoba ta!

  1. Cravate de calitate

Cravatele reprezintă unele dintre cele mai importante piese de vestimentație, iar realitatea este că orice bărbat care vrea să își păstreze o imagine elegantă în societate ar trebui să aibă cravate de calitate. Accentul aici este pus pe plural. Nu este de ajuns să ai una singură, cel mai bine este să deții mai multe, pe care să le poți schimba în funcție de ce porți și de ocazie. Nu orice cravată merge oriunde. Câteodată poți alege ceva elegant, alteori este nevoie de ceva casual. Cheia aici este să știi să cum să asortezi cravata la cămașă, astfel încât ținuta ta să aibă sens și toate elementele să se combine natural și elegant.

  1. Cămăși potrivite pentru fiecare ocazie

Nu este niciun secret. Cămășile sunt, de cele mai multe ori, elementul central al garderobei oricărui bărbat elegant, iar alegerea lor este esențială pentru felul în care acesta se prezintă în public. Drept urmare, trebuie să știi să alegi cămașa în funcție de ocazia cu care o porți, de loc. dar și de oră. Pentru evenimentele serioase, de seară, poți opta pentru cămășile business și office de la Gama, astfel încât să fii sigur că vei fi îmbrăcat potrivit ocaziei.

Pe de altă parte, dacă te vei duce la un eveniment mai casual, cum ar fi o petrecere pe plajă sau un eveniment de zi pe rooftop, cel mai probabil se potrivește o cămașă casual. Poți încerca diverse modele în mai multe culori. Avantajul la acest gen de cămăși este că îți oferă o libertate de “creație” extrem de mare și astfel poți oricând să ieși în evidență cu o ținută originală, dar impresionează pe toată lumea.

  1. Pantofii pot face mereu diferența

Atunci când vine vorba de ținuta aleasă pentru un eveniment deosebit, majoritatea bărbaților se concentrează pe elemente precum cămașa, cravata, sacoul sau pantalonii. Cu siguranță, că acestea sunt foarte importante, însă un aspect care nu trebuie să fie sub nicio formă neglijat este reprezentat de încălțăminte. Nu subestima impresia pe care o poate lăsa încălțămintea. O pereche de pantofi aleasă cu grijă, care să se îmbine perfect cu costumul tău va fi exact ce îți trebuie ca să ai o ținută de nota 10.

Așadar, dacă vrei să fii cu adevărat un bărbat elegant, care arată întotdeauna impecabil și demonstrează că este atent la toate detaliile, trebuie, în primul rând, să nu îți lipsească din garderobă niciunul dintre elementele de mai sus.

Sursă foto: pixabay.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*