Tragedie în lumea afacerilor! Carmen Rusmir a murit!

Foto: Facebook

Carmen Rusmir, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din vestul României, s-a stins din viață astăzi, la orele dimineții, la secția ATI  a Spitalului Județean din Timișoara. Carmen avea vârsta de 53 de ani.

Carmen a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara în anul 1993, iar în 2009, a obţinut un certificat profesional în management, de la Open University Londra. A reușit să-și conducă și propria afacere, fiind administrator unic al RUSMIR & RUSMIR CONSULTING SRL şi Rusmir & Rusmir Management SRL, ambele specializate în activităţi de consultanţă.

În anul 2008, a dobândit statutul de membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România.

În urma sutelor de mesaje postate pe rețelele de socializare, Carmen Rusmir s-a dovedit a fi foarte iubită de membrii asociaților din care a făcut parte.

Cei care doresc sa își ia rămas bun de la Carmen, sunt anunțați că priveghiul va avea loc în data de 12 aprilie, începând cu ora 16.00, la casa funerară FuneraliaTM, Bd. Liviu Rebreanu nr. 98. Slujba de înmormântare, va avea loc marți, 13 aprilie, la ora 13.00 la cimitirul din Calea Șagului, capela 3. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, a fost anunțul pe care l-a făcut soțul lui Carmen, pe propria pagină de Facebook.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*