Top tricouri la modă în 2022 pentru dame și bărbați

Casele de modă și-au prezentat deja colecțiile de primăvară – vară 2022 la tricouri damă și bărbați. Există un stereotip conform căruia tricourile sunt purtate exclusive în scopul de a merge la cumpărături la cel mai apropiat magazine sau chiar folosite pentru a fi purtate acasă.

Designerii s-au îndepărtat în 2022 de combinația obișnuită cu blugi și pantaloni scurți și au decis să prezinte un nou concept. Tricoul poate deveni atât un accent luminos, cât și un element constitutiv principal al imaginii.

Astăzi, moda oferă tendințe complet opuse una față de cealaltă. Dintr-o mare varietate de tricouri damă, poți crea atât o imagine elegantă, cât și una potrivită sportivă sau chiar una mai îndrăzneață de afaceri.

Tricouri damă cu design minimalist sau semnificativ

Couturierii au decis să surprindă fashionistele cu un design mai simplu. Accentul principal este pus pe decor și varietatea paletei de culori.

Datorită finisajelor speciale și a culorilor bogate, chiar și cea mai clasică croială de tricou, nu va mai fi plictisitoare și obișnuită. Tricourile cu sloganuri deosebite ies în evidență și de asemenea, pot fi bucăți întregi de texte, iar mesajul lor semantic poate fi diferit.

Ecologiștii au profitat de ocazie pentru a reaminti publicului de existența problemelor globale. Unii designer au împodobit tricourile de damă cu replici ascuțite și comice, în timp ce alții au adăugat mister și au păstrat conținutul secret.

Pentru a rămâne în tendințe ar trebui să cumperi câteva modele de astfel de tricouri damă din magazinul online mnl.ro.

Tricouri damă cu imprimeu

Desenele probabil, nu își vor pierde niciodată relevanța. Imprimeul pe tricou poate fi minimalist sau poate să ocupe o parte semnificativă.

Tricoul cu imprimeu grafic se potrivește de minune cu blugi și pantaloni scurți, dar și cu fuste. Poți adăuga entuziasm, spontaneitate și dispoziție jucăușă imaginii, cu tricouri damă la modă cu imprimeu de desene animate.

Aceștia pot fi eroi de desene animate cunoscute sau personaje fictive. Tendința este relevantă în special pentru fetele tinere.

Tricouri bărbați

Un tricou bărbați este o piesă versatilă care poate fi purtată cu aproape orice pantaloni. Astfel de tricouri bărbați sunt potrivite pentru plimbare prin oraș, pentru a face sport, pentru a fi purtate zi cu zi. 

Te simți ușor și extrem de confortabil în tricouri, mai ales în zilele fierbinți de vară. Iar dacă pui un pulover sau un cardigan deasupra, obții o combinație confortabilă pentru vremea răcoroasă.

Tricouri bărbați – tendințe

Creatorii de modă au subliniat din nou caracterul practic. Prin urmare, toate tendințele pot fi combinate în 5 stiluri populare:

  • Retro și vintage.Aceasta include stilurile neobișnuite din anii 70 și 80. În sezonul rece, designerii sugerează purtarea a două tricouri deodată: un produs cu mâneci scurte peste un model cu mânecă lungă.
  • Militar – tricouri negre și safari. Produsele cu imprimeuri militare și aviație sunt populare.
  • Casual – tricou polo, grunge și nuanțe pastelate. Acest stil este un ansamblu bun pentru aproape orice eveniment.
  • Sport – modelele la baza gâtului, tricouri alungite care sunt foarte convenabile pentru persoanele active și în permanentă mișcare.
  • Modelele cu imprimeuri își ocupă locul obișnuit în magazinul online mnl.ro, inclusiv articolele cu design nautic.

Tricourile vor facilita crearea unui look la modă pentru muncă, plimbare, relaxare, întâlniri cu prietenii, întâlniri sau excursii cu familia.

Tricouri bărbați – varietate de culori

Din varietatea de culori,  în noul sezon se remarcă tricouri bărbați în nuanțe de violet, tonuri de albastru-verde și bleumarine, nisipiu și portocaliu atenuat, albastru și roz pal, nuanţe de vin și negru.

Dacă ești conservator și îți este frică să experimentezi cu aceste culori, utilizează combinații dovedite:

  • Clasicul alb-negru se potrivește tuturor și nu se demodează.
  • Accentele de burgundy vor adăuga expresivitate imaginii.
  • Tricouri  în culorile galben și portocaliu te vor ajuta să ieși în evidență.
  • Modelele bej sau cu dungi mov nu arată mai puțin interesante.
  • Modelele de tricouri bărbați în nuanțe pastelate sunt întotdeauna bine combinate cu diferite tipuri de pantaloni, permițându-ți să arăți simplu și elegant.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*