Top 3 electrocasnice pe care să le achiziționezi noi și nu second-hand

Cumpărăturile de tip smart prezintă un domeniu extrem de căutat și dorit de către români. Nici nu e de mirare, întrucât fiecare dintre noi își dorește să facă investiții pe termen lung și care să ne aducă rezultate considerabile. Cu toate acestea, nu de fiecare dată avem norocul să cumpărăm lucruri pe care să le utilizăm o foarte lungă perioadă de timp. Motivul din spate se rezumă la necesitatea acelui obiect în prima fază și, ulterior, la modul în care facem alegerea potrivită. Din fericire, la ora actuală ne putem bucura de foarte multe informații de pe Internet (și nu numai), capabile să ne transforme complet viața. Rămâi alături de noi și descoperă un top trei al electrocasnicelor pe care este indicat să le achiziționezi noi și nu second-hand!

  1. Aspiratorul pentru casă

Foarte mulți dintre cei care își fac listă cu obiectele electrocasnice și dispozitivele pentru casă oferă aspiratorului un loc privilegiat. Ei bine, cu ajutorul acestuia putem să scăpăm foarte rapid de mizerie, bacterii și de praf, în doar câteva minute. Mai mult decât atât, ne putem orienta inclusiv către un aspirator robot, capabil să curețe totul de unul singur, fiind gestionate doar din aplicația mobilă. În ceea ce privește starea aparatului în momentul achiziției, specialiștii ne recomandă să ne orientăm doar după modele noi. Dat fiind faptul că orice model de aspirator își pierde din eficiență încă de la prima utilizare, în momentul în care achiziționezi un model second-hand te-ai putea confrunta cu dificultăți tehnice. De asemenea, acesta din urmă ar putea să nu mai prezinte o garanție valabilă, ceea ce este un alt mare semn de întrebare.

  • Mașina de spălat vase

Nu este un secret faptul că mașina de spălat vase este un element imperios necesar în orice locuință. Chiar dacă aceasta a început să fie des întâlnită în locuințele românilor doar de câțiva ani încoace, utilitatea ei a fost și este frecvent apreciată. Cu toate acestea, atunci când ai de ales între un model nou și unul second-hand, este întotdeauna mai bine să depășești bugetul pe care îl ai și să achiziționezi unul nou. O masina buna de spalat vase are o durată de viață care variază între 10 și 15 ani, unele modele ajungând chiar și până la 20 de ani. Însă, cei mai mulți dintre noi își comandă mașina de spălat vase în conformitate cu spațiul pe care îl au la dispoziție, ceea ce înseamnă că achiziționarea uneia second-hand ar putea duce la o incompatibilitate.

  • Espressorul de cafea

Cu precădere în ultimii ani, tendința tot mai accentuată a românilor de a achiziționa espressoare automate de cafea a condus la o creștere a cererii. Din acest motiv, astăzi ne putem bucura de modele la prețuri incredibile, cu opțiuni extrem de variate, în funcție de dorințe și necesități. În momentul în care ai de ales între un model nou și unul second-hand, prima opțiune te va ajuta să te bucuri de o cafea inegalabilă și incontestabilă. Mai mult decât atât, prețul acestor aparate rămâne constant, inclusiv în momentul în care sunt vândute ca modele second-hand. De aceea, îți recomandăm să optezi pentru modelul nou, ideal pentru casa ta.

Bucură-te de cele mai tari electrocasnice nou-nouțe pentru locuința ta, pe care să le utilizezi cu mare drag în fiecare zi!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *