Tipuri de iluminari moderne pentru interioare

Daca preferi sa alegeti o tehnologie de iluminat cu adevarat de inalta calitate, atunci ai ajuns in locul potrivit. Corpurile de iluminat si becurile cu led ajuta la transformarea vietii si implicit a caselor, in incaperi luminoase, vibrante si confortabile. Gama de produse este in continua crestere, iar pentru a raspunde gusturilor celor mai exigenti clienti, exista in prezent corpuri de iluminat moderne, care pot fi impartite in functionale si decorative,  de la cea mai simpla aplica pana la cel mai imens candelabru. De asemenea, exista o gama diversa de becuri cu led, care de asemeni, pot fi impartite in functionale si decorative.

 

Iluminatul functional implica o lumina de fundal generala, avand o iluminare uniforma a camerei cu o distributie uniforma a surselor, iar iluminatul local, este folosit pentru directionarea fluxului de lumina catre anumite zone.

Iluminatul decorativ presupune o anumita teatralitate si capacitatea de a schimba impresia interiorului. Cu cat iluminarea decorativa este mai variata, cu atat mai frumos arata casa. Intr-un interior al unei case care practica  economia, iluminatul decorativ este de obicei considerat excesiv, de aceea, exista becuri cu led, care sunt destul de economice.

 

In categoria de lux, designul, atat a corpurilor de iluminat cat si a becurilor cu led, este la fel de important  ca si functionalitatea. Managerii calificati ai unui magazin online, te vor sfatui intotdeauna in ceea ce priveste iluminatul sau designul. Sursele de iluminat de fundal sunt situate, de regula, pe tavan, fiind mai putin frecvent  amplasate pe pereti. Becurile cu led sau corpurile de iluminat amplasate pe pereti sunt o optiune tipica pentru scari, sali de biliard, home cinema.

 

Daca sursa este un candelabru mare, atunci lumina va fi dispersata in diferite parti ale camerei, in mod egal. Instalarea corpurilor de iluminat sau a becurilor cu led  pentru evidentierea unei zone specifice, se face  pentru recreere, munca, comunicare sau pentru a atrage atentia asupra unor detalii specifice.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*