Timișean implicat în mesajele de amenințare adresate actriței Maia Morgenstern

Foto: Facebook

Maia Morgenstern a publicat sâmbătă, pe rețelele de socializare, un mesaj pe care l-a primit înainte de Paștele evreiesc, în care este amenințată cu moartea. Autorul mesajului preciza faptul că urmărește să incendieze Teatrul Evreiesc de Stat, împreună cu toți actorii de acolo.

„Sunteți o adunătură de proști și am vrut să vă anunț că intenționez să o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a stârnit ceva. (…) O să-ți spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenționez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiș, violând-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria, omorând fiecare actor din această gaură murdară de șobolani; omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru că ați făcut atâta tam-tam despre ce i-a spus prietenului meu”.

În urma cercetărilor efectuate asupra acestor mesaje de amenințare, s-au desfășurat investigații pentru a stabili identitatea persoanei care s-a ocupat de trimiterea acestora. Cercetările au fost făcute în colaborare cu SRI – Brigada Antiteroristă.

Au fost identificate două persoane, un timișean și un bucureștean, în prezent desfășurându-se anchete la domiciliile acestora, pentru a stabili dacă sunt sau nu implicați în cazul de față.

Acest caz este analizat și la nivelul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și DIICOT, în vederea stabilirii de elemente specifice unui act terorist, urmând a se lua deciziile necesare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*