Table magnetice – ce trebuie sa stii despre ele?

Tabla magnetica poate fi instalata pe peretele de acasa, in clasa sau in birou pentru scopuri diferite. Pe table magnetice poti sa scrii, poti suspenda anunturi, pot lua note si poti desena, deoarece au o acoperire diferita a suprafetei de lucru. 

Bazele metalice, adesea din aluminiu sau galvanizate, sunt apreciate pentru faptul ca este usor nu numai sa scrii pe ele cu un marker special, ci si sa atasezi materiale cu ajutorul magnetilor. Tablele magnetice pentru copii, denumite sevalete si flipchart au aceeasi baza.

Sevalete pentru copii

O tabla magnetica de tip sevalet este perfecta pentru desenare si predare copiilor mici, putand atasa litere si numere speciale pe suprafata magnetica. Inaltimea poate fi ajustata in functie de model.

Tabla magnetica pe roti

Tabla magnetica pe roti, este convenabila deoarece informatiile pot fi plasate inainte de prezentarea unui curs sau a unui discurs,  putand pur si simplu sa  o aduci pe roti in locul potrivit inainte de o prezentare sau de un eveniment. De asemenea, poti scrie pe ambele parti si poti atasa un album pentru un flipchart, fiind, de asemenea, foarte convenabil.

Tabla magnetica de perete

Tabla magnetica de perete este perfecta pentru un birou si pur si simplu indispensabila in scoli. Principalul avantaj al tablei de perete este economisirea spatiului si posibilitatea de a afisa mai multe informatii pe un plan. Poate fi de dimensiuni diferite, cu un singur element, cu trei elemente si chiar cu cinci elemente.

Tipuri de acoperiri

Acoperirea cu melamina este o optiune ieftina si vesela, este cea mai democratica, dezavantajul esential fiind fragilitatea. Tabla se sterge rapid, iar markerul poate fi indepartat, durata de viata fiind de pana la 3 ani.

Email – Tabla magnetica acoperita cu email este cea mai durabila optiune. Prezinta rezistenta la uzura, iar markerul nu patrunde in ea. Poate fi stearsa dintr-o singura miscare. Daca intentionezi sa proiectezi o imagine cu ajutorul unui proiector, atunci trebuie sa te concentrezi asupra alegerii unei suprafete de email, deoarece nu straluceste. Durata de viata este  de pana la 25 de ani. Preturile sunt in mod natural mai mari, dar merita.

Sticla – Se foloseste sticla calita, care nu se teme de zgarieturi. Tabla magnetica de sticla te poate tine o viata. Ele par a fi destul de extravagante, vin in culori diferite, iar daca albul nu se potriveste in interior, poate fi atarnata oriunde – in camera, in bucatarie sau pe hol, pentru a lasa note pentru membrii familiei sau chiar pentru a agata o gramada de chei pe magnet.

Metal ceramica – Aceasta este cea mai buna si, desigur, cea mai scumpa optiune. Tabla magnetica cu acoperire ceramica este cea mai durabila. Cerneala marcatorului nu patrunde in ceramica, suprafata este lipsita de micropori si nu straluceste.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*