„Surorile”, un serial animat plin de învățăminte, în premieră la Minimax

Noua serie animată „Surorile” are premiera pe Minimax joi, 10 martie, de la ora 17:00, și spune povestea a două surori de vârste diferite, cu temperamente diferite, care învață să se înțeleagă una pe cealaltă. Episoadele sunt reluat a doua zi, de la 9 dimineața.

Cele două surori sunt Marine, încă foarte inocentă la vârstă de 7 ani, și Wendy, care are 13 ani și este deja în „criza” și schimbările aferente adolescenței. Cele două au frecvent momente în care nu prea se înțeleg, dar întotdeauna important este cum învață să se înțeleagă și să-și respecte punctele de vedere divergente. Ca majoritatea surorilor mici, Marina are tendința să fie hiperactivă și câteodată invazivă, cumva foarte preocupată de ce se întâmplă în viața surorii ei mai mari, care e ceva mai matură. Wendy, în schimb, pare să aibă o viață strălucitoare, ca cea mai populară fată de la școala ei, o adolescentă tipică care ține la iubitul ei, la telefon, muzică și vedetele ei preferate.

Sandrine și William sunt părinții celor două surori – mama este cea responsabilă din familie, este asistentă medicală, în timp ce tatăl este un artist de benzi desenate și nu este chiar cel mai matur bărbat.

Printre micile conflicte din serial se numără ciocnirile dintre Wendy și Rachel, a doua cea mai populară fată din școală, care este geloasă pe Wendy și pe atenția pe care o are aceasta de la colegii ei, micile drame din grupul de prieteni ai lui Marine, care le include pe Nath și Loulou, prietene care îndrăgesc, la fel ca Marine poneii și animalele de pluș, dar și relația dintre Wendy și prietenul ei, Maxence, un băiat de treabă dar cam tăntălău.

„Surorile” este o adaptare a unor benzi desenate franțuzești cu același nume și explorează povești caracteristice vârstelor de 7 și 13 ani. Marine are ca scop principal în viață s-o enerveze pe Wendy, în încercarea de a obține acces la viața și secretele ei de adolescentă și câteodată face probleme pentru amândouă, iar Wendy își dorește să aibă cât mai multă independență și să scape din când în când de sora mai mică și băgăcioasă.

Câteodată, conflictele dintre cele două surori duc la mici accidentări, dar ele învață mereu lecțiile din aceste situații problematice. Petreceri de adolescenți, vaze sparte, probleme cu dădaca, telefoane pierdute – indiferent de micile situații dramatice, Wendy va fi mereu acolo s-o apere și s-o protejeze pe sora ei mai mică.

9

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*