Studenții UPT, din nou în bănci

Pentru că rata de infectare a continuat să scadă foarte mult în ultimul timp, conducerea Universității Politehnica Timișoara a decis să le acorde facultăților libertatea de a hotărî cum se vor desfășura cursurile și orele de laborator. Astfel, în urma discuțiilor cu studenții, orele se vor desfășura în sistem hibrid, pe grupe restrânse.

Cred că trebuie să luăm și partea bună a lucrurilor. Pentru noi, la Universitatea Politehnica Timișoara, a fost mai ușor, pentru că am avut un sistem destul de bine pus la punct, mă refer la Centrul de e-Learning și Campusul Virtual, care au derulat activități online și înainte de pandemie. Cadrele didactice care nu au predat în sistemul de învățământ la distanță au fost nevoite doar să-și adapteze cursurile la o platformă deja existentă”, a afirmat Conf. Univ. Dr. Ing. Florin Drăgan, rectorul UPT.

Cum majoritatea studenților și-au exprimat dorința de a reveni fizic la universitate, conducerea UPT a hotărât să-i readucă în campus, în special pe cei din anul I, dar și pe cei din anii terminali. Pentru că trebuie respectate regulile impuse de autorități, toți studenții vor fi cazați în căminele 20C și 21C, în regim de maximum trei studenți în cameră. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *