Spectacol folcloric de Florii

Cu ocazia sărbătorii de Florii, Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș pregătește un spectacol folcloric, care se va difuza în mediul online.

La eveniment vor participa nume grele ale folclorului bănățean, precum Denisa Țanigoi, Răzvan Timiș, Iasmina Iova, Ciprian Pop, Mariana Zota, Vanesa Jarja și Georgiana Vița. Va prezenta doamna Felicia Stoian, iar toate momentele artistice vor fi orchestrate de domnul dirijor, Sebastian Roșca.

Răspundem astfel uneia dintre dorințele exprimate de publicul Ansamblului Profesionist Banatul în cadrul unui chestionar pe care l-am lansat în spațiul public la începutul acestui an – și anume, organizarea unor spectacole folclorice susținute de tineri soliști de muzică populară din Banat. Atragerea generației tinere către folclorul autentic este una dintre preocupările majore ale CCAJT și ne bucurăm să avem un segment important de tineri în audiența spectacolelor noastre”, a afirmat Liliana Laichici, managerul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Spectacolul va fi difuzat duminică, 25 aprilie 2021, de la ora 20.30, pe pagina de Facebook a Ansamblului Profesionist Banatul, https://www.facebook.com/ansamblul.banatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *