Simtul anticipatiei, esential pentru angajatii de la o firma de montare camere de supraveghere

montare camere supraveghere

Cauti cea mai buna modalitate de a proteja casa in care locuiesti, un teren, o cladire de birouri sau un spatiu comercial? Pentru a avea garantia securitatii, ideal este sa apelezi la o firma montare camere supraveghere. Tehnologia produselor disponibile, imbinata cu priceperea angajatilor, iti vor oferi exact siguranta dorita.

montare camere supraveghere

Principalele aspecte de care trebuie tinut cont in momentul montarii

Varianta in care cumperi singur produsele si incerci sa le montezi asa cum te pricepi nu este deloc recomandata. Aceasta activitate tehnica specializata nu este la indemana unor persoane care nu sunt initiate in domeniu si, daca ai incerca sa faci treaba singur ori cu ajutorul unor prieteni, cu siguranta ti-ar scapa cateva aspecte esentiale.

Personalul care lucreaza la o firma de montare camere de supraveghere, asa cum este shop-security.ro, este dotat atat cu cunostintele tehnice necesare, cat si cu un deosebit simt al anticipatiei, dobandit datorita unei bogate experiente in domeniu.

Astfel, locatia care urmeaza sa fie deservita este studiata atent inca dinainte de achizitia dispozitivelor de supraveghere video, pentru a stabili toate detaliile necesare:

• numarul camerelor de care va fi nevoie;

• ce specificatii trebuie sa aiba dispozitivele, de exemplu daca este nevoie de filmare cu infrarosu pentru supraveghere nocturna, daca trebuie sa acopere exclusiv spatii interioare ori exterioare sau atat interioare cat si exterioare, daca e necesara o raza de actiune de cativa metri sau de cateva zeci de metri;

• care sunt obiectivele cele mai valoroase si zonele cele mai sensibile, ce trebuie sa se afle exact in „vizorul“ camerelor;

• cum trebuie gandita acoperirea intregii suprafete, astfel incat sa nu se ajunga la existenta asa-numitelor unghiuri moarte;

• cum trebuie realizata amplasarea astfel incat sa nu fie surprinse imagini si de pe alte proprietati, deoarece legislatia romaneasca este stricta cand vine vorba despre acest capitol, iar o firma de montare camere de supraveghere o respecta in totalitate.

Cele mai importante prevederi legislative care vor fi respectate

Textul legislativ fundamental este Decizia nr. 52 din data de 31 mai 2012, privind prelucrarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video, al carei text a fost actualizat ulterior, la data de 28 decembrie 2015.

Articolul 4 al textului enumera scopurile in care poate fi realizata supravegherea video, iar angajatii de la o firma de montare camere de supraveghere trebuie sa le identifice cu precizie. Iata despre ce este vorba:

• prevenirea si combaterea savarsirii infractiunilor;

• supravegherea traficului rutier si constatarea incalcarii regulilor de circulatie rutiera;

• asigurarea pazei si protectiei persoanelor, bunurilor si valorilor, a imobilelor si a instalatiilor de utilitate publica, precum si a imprejmuirilor afectate acestora;

• indeplinirea unor masuri de interes public sau exercitarea prerogativelor de autoritate publica;

• realizarea unor interese legitime, cu conditia sa nu se prejudicieze drepturile si libertatile fundamentale sau interesul persoanelor vizate.

Decizia prevede, de asemenea, faptul ca mijloacele de supraveghere video se monteaza in locuri vizibile si ca este interzisa ascunderea lor, cu exceptia situatiilor definite de alte texte legislative.

Respectarea regulilor si simtul anticipatiei le permit angajatilor de la firma montare camere supraveghere sa isi realizeze sarcinile cu maxima eficienta si profesionalism. Apeleaza la ei cu incredere pentru a-ti proteja bunurile si proprietatile!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*