Sfaturi pentru amenajarea unui spațiu pet friendly

Sfaturi pentru amenajarea unui spațiu pet friendly

Când ai animale de companie, casa ta devine un spațiu plin de căldură și bucurie. Dar cum să menții un echilibru între un decor elegant și necesitățile patrupezilor tăi? Magazinul nostru online canapelepiele.ro îți vine în ajutor cu sfaturi pentru amenajarea unui spațiu pet friendly dar și piese de mobilier potrivite. Iată ce schimbări trebuie să faci pentru a avea parte de stil și confort atât pentru tine, cât și pentru prietenii tăi necuvântători.

1. Mobilier durabil din piele

Mobilierul din piele, cum ar fi canapelele, colțarele și fotoliile din piele, este o alegere ideală pentru casele cu animale de companie. Pielea este nu numai elegantă și atemporală, dar și extrem de practică. Rezistă bine la uzură și zgârieturi și se curăță ușor în caz de pete sau murdărie. În plus, pielea se patinează frumos în timp, dobândind un aspect unic și personalizat. La canapelepiele.ro, oferim o varietate de stiluri, de la modele clasice de canapele pet friendly la opțiuni moderne de colțare din piele naturală, pentru a se potrivi oricărui gust și decor.

2. Evită covoarele și mochetele

Covoarele pot fi un magnet pentru părul de animal și sunt greu de curățat. Pardoselile din lemn sau gresie sunt o alternativă mai bună, ușor de întreținut. Dacă preferi totuși un covor, alege modele ușor de spălat sau textile care nu rețin părul animalelor.

3. Protejează obiectele fragile și prețioase

Animalele pot fi curioase și jucăușe, ceea ce înseamnă că pot dărâma obiecte valoroase. Asigură-te că acestea sunt plasate în locuri sigure, inaccesibile pentru animale. Amenajarea unui spațiu pet friendly în acest caz se poate face cu rafturi înalte sau vitrine încuiate pentru a expune colecțiile tale valoroase.

4. Plante de interior sigure pentru animale

Plantele adaugă viață și culoare oricărui spațiu, dar unele pot fi toxice pentru animalele de companie. Alege specii non-toxice, cum ar fi feriga, suculentele non-toxice, pentru a menține un mediu sănătos și sigur pentru toți membrii familiei tale.

5. Securizează cablurile și prizele

Cablurile expuse pot fi periculoase pentru animalele jucăușe. Folosește soluții de management al cablurilor pentru a le ține ordonate și în afara traseului animalelor. Acest lucru va preveni nu doar accidentele, dar va și oferi casei tale un aspect mai curat și organizat.

6. Alege accesorii prietenoase cu animalele

Nu uita de accesoriile mici, cum ar fi pernele, păturile și jucăriile. Alege materiale ușor de spălat și rezistente la murdărie pentru amenajarea unui spațiu pet friendly. În general ferește-te de elementele cu fire bogate sau lungi și culori prea contrastante cu animalul tău de companie.


În concluzie, crearea unui cămin care să fie iubit atât de tine, cât și de animalele tale de companie, este o combinație de stil, funcționalitate și grijă pentru detaliu. La canapelepiele.ro, te așteptăm cu o selecție de mobilier din piele de înaltă calitate, printre care și canapele pet friendly care să transforme casa ta într-un cămin elegant și confortabil pentru întreaga familie.Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre amenajarea unui living când ai animale de companie, citește și articolul de pe blogul nostru: Canapele pet friendly din piele naturală pentru prieteni necuvântători.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*