S-au înlăturat obstacolele lemnoase din albia Canalului Bega

Foto: Facebook, Apele Române Banat

Astăzi, 7 aprilie, reprezentanții Sistemului Hidrotehnic Bega din cadrul SGA Timiș au curățat albia Canalului Bega cu ajutorul unei cupe de dragare. Utilajul a fost echipat cu diverse dispozitive de lucru specifice domeniului de activitate: braț și cupă excavator, cositoare hidraulică, mulcer (tocător de resturi vegetale). În Timișoara, aval de podul Dragalina de pe Canalul Bega, cei de la Sistemul Hidrotehnic Bega au folosit acest echipament pentru a înlătura obstacolele lemnoase.

Dacă până acum operațiunea se desfășura cu dificultate, fiind necesară atât abilitatea cât și forța fizică a angajaților, cu ajutorul acestui utilaj totul s-a desfășurat mult mai ușor și mai eficient, într-un timp mult mai scurt”, a fost mesajul pe care l-au transmis reprezentanții Apelor Române Banat, pe facebook.

Vă reamintim că acest utilaj a fost achiziționat prin proiectul “Repararea infrastructurii de navigație a Canalului Bega”, finanțat prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*