Rezident de la Spitalul Județean, găsit mort

Foto: Facebook

Un tânăr medic rezident de la Spitalul Județean din Timișoara a fost găsit mort în locuința sa. Vlad Marinescu urma să împlinească vârsta de 28 de ani.

Chemați la fața locului de către mama tânărului, echipajul medical a încercat manevrele de resuscitare, dar au fost în zadar. Asupra acestui eveniment planează suspiciunea de sinucidere.

Acesta a fost găsit în stare de inconștiență de un echipaj SMURD în jurul orei 6 în această dimineață, din informațiile pe care le avem. Din păcate, manevrele de resuscitare au eșuat, iar acesta nu a mai putut fi salvat. Noi, ca și colectiv al Spitalului Județean, vreau să ne exprimăm regretele și condoleanțele pentru familia acestui domn doctor. Din informațiile pe care le am, era un medic excepțional, un student de nota zece, a fost preocupat de această meserie, a lucrat o perioadă și pe zona roșie cu bolnavii covid. În ultima perioadă, a lucrat din nou pe ATI-ul non covid. Aș vrea să trag un semnal de alarmă pentru că din informațiile pe care le avem, suspiciunea inițială de ucidere din culpă sau sinucidere mai bine zis, este o situație care poate fi atribuită stresului imens la care sunt supuși medicii în această perioadă. Să nu creadă cineva că dacă noi suntem medici suntem Dumnezei sau nu avem trăiri emoționale sau vieți personale sau probleme de sănătate. Vedeți dumneavoastră, după un an de zile de luptă cu această boală, indiferent de specialitatea pe care o au medicii, dacă știi că ai făcut tot ce ai putut și un pacient moare, asta nu înseamnă că pe ei nu îi afectează enorm”, a transmis Raul Pătrașcu, directorul Spitalului Județean din Timișoara.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*