Reluarea curselor cu M47

Foto: Flickr

Primarul comunei Satchinez, Florin Cheaua, a fost informat în acest weekend că, de luni, 17 mai, nu se vor relua cursele cu M47. Mesajul a fost transmis de Societatea Metropolitană de Transport Timișoara. Ulterior, SMTT i-a confirmat edilului că autobuzele vor circula pe ruta Satchinez și Timișoara, mai ales că elevii vor avea nevoie de transport pentru deplasarea la școală.

Primăria Satchinez și-a achitat toate obligațiile financiare (la zi) față de această asociație. Până la clarificarea acestor aspecte, îmi cer scuze pentru această neînțelegere și doresc să vă asigur că voi face toate demersurile necesare și legale pentru reluarea cât mai rapidă a transportului public”, a afirmat primarul comunei.

Problema a fost lămurită de viceprimarul Ruben Lațcău, care afirmă că se vor relua cursele în cel mai scurt timp posibil.

Normal că vor circula. Primarul a cerut ca linia să fie suspendată, elevii erau în vacanță, a cerut suspendarea liniei, fără să știe că e o perioadă de 15 zile pentru reintroducerea ei. Luni o să facem o ședință în mod special și o să rezolvăm această problemă. Domnul primar a cerut suspendarea liniei și acum se plânge că nu circulă. De săptămâna viitoare linia M47 va fi reintrodusă”, a transmis Ruben Lațcău pentru Pressalert.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*